Inecto Coconut Bath & Shower Cream.


Inecto Coconut Bath & Shower Cream.

Inecto Coconut Bath & Shower Cream. Niet alleen dat ik met Utsukusy Rijstritueel Japanese Relaxing in mijn badkamer een spa kan maken. Door de grote keus die ik heb, wissel ik steeds van product. Wel bad, geen bad, dan maar in de douche met Inecto Coconut Bath & shower cream.

Ik heb redelijk wat kokosnoot producten geprobeerd maar kan niet altijd volmondig zeggen dat alle merken even goed zijn. Wel van Inecto, tot nu toe wat ik gereviewd heb. Lees hier review Inecto Pure Coconut moisture creme en Inecto Pure Coconut hand nail cream. Ik ben zeer tevreden. Zal ik vertellen waarom?

 

 

Kokosnoot heeft een zeer aanwezige en authentieke geur. Je bent er dol op, of je vind het helemaal niets. Ik zelf ben opgegroeid met kokos, dus zoveel keus had ik niet dan verliefd te worden op deze wonderplant. In de achtertuin van het huis van mijn ouders staan een paar kokosbomen waar ik iedere keer als kind bang van was dat de kokosnoten zomaar op mijn hoofd zouden vallen. Er hingen er zo veel, zo hoog, en af en toe, als de tijd rijp is, valt hij naar beneden, zonder waarschuwing. Tot de dag van vandaag heb ik nog steeds geluk gehad. (fingers crossed. 😉 )

Ik gebruik al veel en vaak pure kokosolie op mijn huid en haar. Nu is deze Inecto Coconuts Bath & shower cream aan de beurt.

Rommel en zonde van de product vind ik, ook al gebeurt dit in de douche.

 

 

Gelukkig, de cream en de geur maakt het goed. Het is zacht en fijn in het gebruik. Ik wou dat ik meer kon zeggen. Het is gewoon een lekkere shower cream. Na het afspoelen laat hij een subtiele lekkere geur achter.

Hebben jullie ooit een kokosnoot douche cream gel gebruikt? En bevalt het? Normaal gesproken ben ik meer voor fris en bloemerig als het op douche gel aankomt. Al vind ik het vandaag niet erg met Inecto Coconut Bath & Shower Cream. Hij heeft voldaan aan mijn verwachting. Goed gedaan Inecto. Ik heb dit product bij De Tuinen gekocht.