W7 Lightly Toasted palette


W7 Lightly Toasted palette.
W7 Lightly Toasted palette. Natural Nudes Eye Colour palette. Een van vijf paletten. Ik heb eerder al van de W7 in The Buff en de W7 in The Night een review gemaakt, Nu is W7 lightly toasted palette aan de beurt.

 

 

Ik heb al andere W7 in The Night, W7 in The Buff reviews gedaan, als het om W7 oogschaduw palet gaat. En met plezier heb ik ze stuk voor stuk uitgeprobeerd. Dan blijft dit palet w7 lightly toasted palette en W7 in The Nude over.

 

 

Qua verpakking blijf ik er enthousiast over, De W7 lightly toasted palette en  W7 in de night zijn mijn favorieten. De oogschaduw lijkt op zich veel op W7 in The Buff. Deze palet wordt vaak vergelijkt met Urban Decay Naked 1,  de kleur van de oogschaduw lijkt veel op elkaar, al niet alle kleuren natuurlijk.

 

 

 

W7 lightly toasted palette bestaat uit 12 verschillende kleuren:
⇒ Teddy Bear
⇒ Wonderland
⇒ Cracker
⇒ Happy
⇒ Lady Luck (klink goed ;-))
⇒ Twister
⇒ DiDi
⇒ Delilah
⇒ Magic
⇒ It’s a dream
⇒ Up in smoke
⇒ Dawn

Allemaal mooie namen om bij weg te dromen, maar zal de palet ook net zo goed zijn als de naam van de oogschaduw doet hopen?

Twister en Didi vind ik het mooist van allemaal. Cracker zie ik niet eens op mijn arm bij het swatchen. Up to smoke vind ik de minste kleur. Misschien omdat ik vind dat de smoke kleur mijn gezicht er altijd wat donkerder er uit laat zien.

 

 

Al ben ik blij met de oogschaduw die weinig kost en met zo een uiterlijk en kwaliteit/prijs verhouding. Ik vind het niet nodig om alle palets te hebben. Tussen W7 in The Buff, W7 in de Nude en deze W7 lightly toasted palette kan je er makkelijk een uitkiezen die het meeste bij je past en de tint die je het leukste vind. Ik merk zelf niet zoveel verschil qua kleuren.

Behalve als je een oogschaduw gek en blikverzamelaar bent net als ik, dan, ga je gang. Ik heb veel plezier met het palet. Al weet ik dat ik ze nooit echt ga opmaken. Gelukkig heb ik een zus die het helemaal niet erg vind om iets over te nemen.

 

De oogschaduw valt uit elkaar bij het swatchen maar als je hem gaat opbrengen op je ogen blijft het goed vastzitten bij elkaar. Het blijft wat uren zitten op je oogleden, maar verwacht geen 8 uur lang zonder te vervagen. Het is een prima product welke zeker de moeite waard is met een prijs van nog geen € 10.

 

 

Het is gewoon een goed oogschaduw palet. Waar je  lekker veel mooie look kunt creëren. Al moet je wat vaker de oogschaduw opbrengen om een duidelijk kleurpigment te laten zien. Maar het is nog steeds waard om dit w7 lightly toasted palette aan te schaffen.

 

 

Wij denken vaak hoe duurder het product hoe beter de kwaliteit is. Maar is het ook zo? Omdat product goedkoop is betekent niet dat het product niet goed is. Als het goed is dan is het goed. Als je een duur merk kan en wilt betalen, moet je dat doen. Als je dat niet wilt of niet kunnen dan heb je hier een goed alternatief zoals deze palet.

 

 

W7 lightly toasted palette.

Je kunt hem bij Visser drogist of de Voordeelshop op=op kopen en in veel internet online winkels.  Bij de Voordeelshop is hij een euro goedkoper dan bij de Visser drogist. Tot nu toe ben ik blij met al mijn W7 oogschaduw paletten.

Je hebt de W7 lightly toasted palette vast al in je bezit? Heb ik gelijk?  Lees ook: W7 in The Night , w7 Neon Night palette en W7 In The Buff.