Review: L’Oréal Huile Extra ordinairy Oliecrème.


L’Oréal Huile Extra ordinairy Oliecrème.

L’Oréal Huile Extra ordinairy Oliecrème. Ik heb al eerder een L’Oréal Paris extra ordinary olie review gemaakt en ben best enthousiast over dit product. Vandaag wil ik het over L’Oréal Paris extra ordinary olie crème hebben.

Ik heb deze olie crème al maanden in mijn bezit. Voor mij maakt het niet uit of er olie of crème op mijn gezicht komt, belangrijk is dat hij doet wat hij belooft op de verpakking en geen allergische reactie geeft op mijn huid.

 

 

 

De gouden verpakking van de olie crème vind ik een luxe uitstraling hebben. Het enige dat minder is, is dat de crème in een pot komt, vind ik.

Mijn ervaring; de olie crème is duidelijk geparfumeerd en hij ruikt heerlijk. De crème formule is stevig, maar ook dun, heel makkelijk smeerbaar en wordt snel opgenomen door mijn huid. Fijn smeerbaar, een gevoel waar mijn huid meteen zacht van wordt.

Op het moment dat ik de crème gebruikte ontstonden al meteen een paar pukkeltjes. Ik kan niet zeggen dat de L’Oréal Paris extra ordinary olie crème die veroorzaakte. Hij verergerde het probleem niet, al gedurende de tijd dat ik het gebruikte bleven de pukkeltje ook aanhouden.

 

 

 

Als je huid al vrij onrustig of gevoelig is, zal ik dit product niet aanraden. Maar als je huid al in goede conditie is, dan denk ik dat het een goede crème voor je kan zijn. Tenzij je huid een allergische reactie op de ingrediënten heeft die in het product zitten.

L’Oréal Huile Extra ordinairy Oliecrème.

Als ik eerlijk ben, ben ik meer fan van de olie versie L’Oréal Paris extra ordinary olie  Maar dat is een smaak verschil. Het is een prima product zover ik ervaar van L’Oréal Paris extra ordinary olie. Wat ik leuk vind is dat L’Oréal Paris een betaalbaar en toegankelijk merk is. Dat was een ander verhaal toen ik in Thailand woonde. Ik hou de olie en ik denk dat ik die crème aan mijn zus zal geven.

***lees ook L’Oréal Paris extraordinary olie.