Review: Sleek Highlighter palette Solstice.


Review: Sleek Highlighter palette Solstice.

Sleek Highlighter palette Solstice. Veel mensen kennen het palette al dat ik ga reviewen vandaag. Zelf heb ik geen een oogschaduw van Sleek, hoe veel goed ik er ook  van gehoort heb.

Ondanks de top pigmentatie kwaliteit, kom ik nog geen palette tegen dat mijn hart heeft kunnen stelen. Een tijdje geleden heb ik een blush en deze highligter van Sleek besteld.

 

 

Sleek Higlighting palette solsitice. Een beetje teleurgesteld is mijn eerst blik toen ik inhoud van dit palette zag. Wat ik zie bevalt mij niet. Te gek, te glans, te ..

De verpakking integendeel is prachtig. Normaal ben ik niet zo’n goud persoon. Met deze prachtige gouden verschijning kan ik er niet om heen. Hij ziet er mooi uit. Het goud zorgt voor een exclusieve uitstraling. Met vier bijzondere kleuren highlighter. Het is anders dan een highlighter dan ik ooit heb gehad. Zal dit palette echt voor mij zijn? Hoe mooi het palette dan ook is, ik twijfel.

De beste manier is om gewoon aan de slag te gaan en zien wat het wordt.

 

Een prachtig gemarmerd effect in lichte roze, zacht geel, roze-paars en oranje-peach en dat allemaal als highlighter. Mijn eerste oordeel staat al klaar. Wat uiterlijk betreft, hij ziet er exclusief en duur uit voor zijn prijsklasse.

Het is een echt highlighter palette. Waarom zeg ik dat? Sommige highlighters kan je nog als oogschaduw, blush of zelfs als bronzer gebruiken. Maar dit palette lijkt echt gecreëert te zijn om alleen maar highlighter te worden. Zie de glans. De glans is duidelijk en aanwezig. Toch net genoeg, niet te veel en niet te weinig. Het hoogglans effect. Beeldig!

 

 

 

Ik persoonlijk ben fan van een subtiele highlighter als Rimmel Sculpting Highlighting Kit by Kate Moss en Makeup Revolution 3 Radiance Lights highlighters palette. na de eerste veroordeling is dit palette niet echt mijn cup of tea. Maar ik zie nu dat het Sleek Highlighter palette Solstice glans net op de grens van mijn smaak is en precies goed. Met open armen verwelkom ik het Sleek Highlighter palette Solstice tot een van mijn toekomstige favorieten.

Op mijn swachtes zie je echt verschil tussen de kleuren. Bij het gebruik is dat maar subtiel te zien. Tot bijna geen verschil te merken met mijn getinte huid. Als je een bleke huid hebt zal dat een ander verhaal zijn.

 

 

 

Doorat Jaclyn Hill roept “dit een ongeloofelijk palette” waar zij dol op is. De enige highlight uit een betaalbare categorie. Zij heeft mij overtuigt waarom zij helemaal weg is van Sleek Highlighter palette Solstice. Aangezien Jaclyn Hill weet waar zij het over heeft wat highlighter betreft koop ik dit palette zonder twijfel.

Je kunt het makkelijk blenden en opbouwen met de producten. Licht of zwaar, het kan allemaal. Hoog pigment, hoogglans en goede werking met een strobing effect. Het lijkt dat de highlighter diep in de oppervakte van huid ga zitten. Mijn conclusie, echt een schoonheid. Betaalbare highlighter met een high End kwaliteit, dat is het wel.

 

 

Duidelijke invloed van champagne tint is terug te zien in dit palette. Tot mij verbazing van het eerste moment dat ik het palette in mijn handen had en dacht “oeps hij is TE”. Nu kan ik niet anders dan hopeloos verliefd worden op dit palette. En dat alle te danken aan Jaclyn Hill en haar advies.

Sleek Highlighter palette Solstice. Ken je dit palette? Wat vind je in het algemeen van Sleek als merk?