Jong er uitzien deel 1


Jong er uitzien deel 1

Jong er uitzien deel 1. Ik geef toe dat ik er graag jonger uit wil zien dan mijn echte leeftijd is. Ik denk dat de meeste vrouwen, van boven de 25, dat ook wel willen. Als je 26 bent, maar wordt geschat op 36, dan kan ik me niet voorstellen dat je dat erg leuk vindt. Maar wie weet, ik kan het mis hebben. Jong er uitzien, hoe doe je dat?

Dus dit is de reden dat ik altijd rond kijk wat kan ik doen om mijn biologische klok zo langzaam mogelijk wil laten tikken.

Ik heb geen obsessieve drang om er jong uit te zien, maar ik wil er wel goed en verzorgd uit zien. Daar ga ik zeker voor. Wil je meelezen met wat we er aan kunnen doen? Opletten en aanpassen om er jong uit te zien.

⇒ Zorg dat je gelukkig bent en zo weinig mogelijk Perfect stressvol leven hebt.

 

⇓ Foto’s Brons: Mooier van Leco van Zaldelhoef

Zorg dat je gezond blijft en vermijd zieke mensen. Heb je ooit opgelet hoe ziek mensen er soms uit zien? Omdat je je niet lekker voelt en alle kracht nodig hebt om tegen de ziekte te vechten heb je ook minder energie om te gebruiken voor andere dingen. En omdat je lichaam aan het verwerken is, herstellen en repareren van de ziekte, zie je er ook niet even fris en fruitig uit. Dus ik zie tot nu toe niet veel zieke mensen dat kan ik je zeggen. Wauw wat zie je er mooi en stralend uit vandaag! Maar als je ziek bent, dan ben je ziek. Voorkom wat en waar je kunt.

Als je jong wilt blijven, dan zeg je vaker nee tegen snoep, een toetje en vermijd je lekkerheden zoals cake, brownie, taart, pudding. Consumeren van suikers kan je er sneller oud uit laten zien. Eet liever puur, rauw ( Niet alle rauwe eten is altijd goed ) en echt voedsel, zoals groenten en fruit.

Wordt een sleeping beauty. Dit hoor je zeker wel vaker, maar doe je dat ook echt? Neem genoeg slaap, iedere dag. Neem zelfs een dutje tussendoor als het kan. Als ik tussen de middag een dutje doe merk ik meteen aan mijn gezicht dat ik er beter uit zie. Uitgerust, met een glans en mijn wangen blozen.

Kijk minder lang TV, Wanneer je dat lang doet, er is onderzoek gedaan, na tien uur TV kijken kan 22 minuten van je leven af doen. En veel TV kijken maakt je ook dikker. Ieder half uur zitten maakt ons lichaam suiker aan. Dat wordt gemaakt door de cellen in ons lichaam. Daarom heb je met zittend werk meer kans dat je sneller dik wordt. Dus blijf in beweging en neem ieder half uur pauze van je computer, werk of TV kijken.

 

 

Gebruik je oogcrème, gebruik dan oog crème liefst met Retin A, een soort van vitamine A.

⇒ Gebruik goed voedende dag en nacht crème, wees er niet zuinig mee. Verdiep je in een product dat echt goed is voor je huidtype. Het product hoeft ook niet duur te zijn. Maar wel van goede kwaliteit en het is bij iedereen anders.

⇒ Laat je masseren zowel je gezicht als je lichaam.

Meditatie houdt je jong. Het is niet altijd makkelijk vol te houden. Maar het werkt echt. Je wordt er ook gelukkiger van als je in de goede richting gaat. Maar maak het geen obsessie.

⇒ Yoga. Yoga is een vorm van lichamelijke stretch dat je spieren soepel houdt. Je geest komt tot rust net als je ademhaling. Je leert goed adem te halen door yoga. Ga er voor. Gewoon doen. Heerlijk.

⇒ Sport ( 21 days challenge Hit the gym deel 2 ) geeft je een nog mooiere en gezondere glans dan welke blush of make-up er ook is. En het is ook nog eens gratis. Meer weten over andere voordelen van sporten, lees hier. Waarom bewegen belangrijk is?

Ik ben nog niet klaar met de tips, nog meer tips om jong te blijven en er goed eruit te zien, lees je in het volgende artikel in Jong er uitzien deel 2.