Review: W7 Honolulu Loose Bronzing Powder.


Review: W7 Honolulu Loose Bronzing Powder.

W7 Make-Up Honolulu Loose Bronzing Powder. Hebben jullie dat ooit gehoord? Ik ben vast niet de enige die zich laat leiden door een beauty YouTuber. Ze praten over een product en voor je het weet koop je het. Als je een beauty YouTuber volgt zal je begrijpen wat ik bedoel.

Net als de bronzer van vandaag heb ik mij ook laten leiden door een beauty YouTuber. De oogschaduw van W7 ( W7 In The Buff, W7 Lightly Toasted palette, W7 In The Nude palette, W7 In The Night palette, W7 Neon Nights palette ) , die ken ik. Andere producten van W7 niet zo. 

 

 

Als ik een beauty YouTuber mag geloven is het dat W7 Make-Up Honolulu Bronzing Powder Bronzer een dupe is van een dupe van de dupe van Hoola Matte Bronzer van Benefit Cosmetics. Ik review graag een dupe.

Ik kan het niet laten, als ik het woord dupe hoor wil ik het product uitproberen. Drogisterij Visser zit in mijn dorp waar W7 wordt verkocht. Mooier en makkelijker kan het niet wat mij betreft, ik pak de fiets. Alleen W7 Make-Up Honolulu Bronzing Powder Bronzer is nergens te vinden in de winkel.

Deze W7 Make-Up Honolulu Loose Bronzing Powder dan weer wel. Zal dit zo verschillend zijn van elkaar? Een loose powder en geen press powder dat lijkt mij het enige verschil. Met dit in gedachte kocht ik hem voor € 5. Ik ben heel benieuwd.

 

 

De verpakking, de deksel vind ik te roze, echt wennen. Gelukkig na een paar dagen wennen vind ik de kleur best geinig. Mijn bedoeling is om hem te gebruiken als bronzer of te contouren als de kleur te donker blijkt te zijn.

De W7 Make-Up Honolulu Loose Bronzing Powder geeft zeker een warme tint waar matte effect het resultaat is. De bronzer heeft een goed pigment, wel is het een vrij donkere kleur. De bronzer is makkelijk te blenden en ziet er natuurlijk uit op de wangen. Bij het gebruik valt de kleur wel mee. Het ziet er niet zo donker uit als in de pot.

Ik zeg, ga voorzichtig om met de bronzer qua hoeveelheid die je aanbrengt. Beetje bij beetje, het pigment is vrij hoog en sterk. Teveel in een keer kan de foute kant op gaan…. en dat willen wij niet. Modderig slordig op je gezicht.

 

 

Een bijzonder warme tint die ik niet kan uitleggen. Best een mooie kleur. Dat hij de dupe is van Benefit? Al probeer ik veel dupes uit uit nieuwsgierigheid, ik hang er niet veel waarde aan. Het is maar een make up. Wat kan het iemand echt schelen, dupe of niet, belangrijk is dat je het product mooi vind en dat het je staat. Goede kwaliteit die goed werkt, toch?

W7 Make-Up Honolulu Loose Bronzing Powder. Dupe of geen dupe, hij is een prima bronzer met een goede prijs.