W7 In The Buff.


W7 In The buff:  Natural Nudes Eye Colour Palette.

W7 In The Buff.  Natural Nudes Eye Colour Palette. Wat een mooie en leuke verpakking met een heleboel mooie kleuren oogschaduw waar ik meteen in één oogopslag verliefd op werd. Ik kan gewoon geen nee zeggen tegen dit palet als ik de inhoud zie.

 

 

De verpakking doet me denken aan de pennendoos die ik vroeger gebruikte op school. En weet je wat leuk is? Ik ben gek op pennendozen. De kleur van de doos, zowel de kleuren van al die oogschaduwen in de doos, zijn erg mooie naturelle tinten. W7 In The buff. Ze zijn in nude, bruine en taupe tinten met en zonder glitter. Van licht naar donker.

 

 

Prijs: 7,98

De kleur van dit palet lijkt op de kleuren van W7 In De Nude, behalve dat in de W7 In De Nude allemaal wat rose tinten zitten. Ik ben al overtuigd dat dit palet mij goed zal bevallen. We zullen zien, lees hier verder mijn review: W7 In The Buff. Foto’s maken en ermee aan slag. Het is gewoon erg leuk, daardoor kan ik het niet laten om meer foto’s van dit palet te laten zien.

 

12 kleuren oogschaduw op volgende:

Buff, Camel, Sand, Dust, Chocolate, Topaz, Earth, Storm, Silk, Wave , Thunder en Onyx.

 

Bij het swatchen valt de kleur heel mooi en intens op. Ik gebruik maar weinig van de oogschaduw om te swatchen en je weet het, voor mijn huidskleur, als het product niet genoeg intensiteit heeft, zal je dat amper zien op mijn huid.

W7 In The buff.

Het palet heeft maar 4 matte kleuren waar ik altijd moeite mee heb. Matte oogschaduw met nude tinten zijn gewoon lastig om mee te werken voor mij. Het is moeilijk te zien. Ik kan er wel wat mee doen, maar met wat glinstering staat het toch net leuker met mijn huidskleur en type huid. Je ziet het, wat een prachtige kleuren allemaal.

Omdat de kleur dezelfde tinten hebben, met breed tinten van licht tot donker tinten, maakt dat het palet echt de moeite waard is om te hebben, het  is leuk om te spelen met kleuren. Van dit patet kan je veel doen door de kleurcombinaties. Al zal je toch binnen de grens van natuurlijke uitstraling blijven.  Als je gek bent op subtiele make-up zoals ik, dit is jouw palet.

 

En het is precies zoals ik had verwacht, de kleur staat me gewoon. Ik gebruik hier niet veel van het product om de zachte natuurlijke look te laten zien. Ik moet naar  een verjaardag, wil er verzorgd uitzien, maar niet te opvallend en dat is gelukt. Dit palet geeft me het gevoel dat ik mooier wordt. Mijn gezicht word lichter. Ik hou er niet van als ik er vermoeid uit zie.  W7 In The buff palet helpt me ermee om een mooier en een betere versie van mezelf te laten zien. Ik voel me een stuk jonger en ontspannender door deze look.

 

 

Veel verschillende meningen zijn er over W7. Is een dupe van Urban Declay Naked palet, wel of niet? De een vindt van wel, de ander niet. Wat ik kan zeggen van dit make-up palet met deze prijs is.  Wat maakt het nou uit, je krijg hier gewoon een mooie en goede kwaliteit oogschaduw welke ook portemoneevriendelijk is. Laten wij ons maar richten op wat goed is en bij ons past, i.p.v. om merk, naam of prijsklasse. Als ik make-up draag krijg ik, behalve een compliment, nooit de vraag van iemand wat voor merk ik gebruik. Het gaat om hoe je je lekker voelt, over jezelf en hoe je uitziet. Toch?

Maar als je mij kan vertellen uit je eigen ervaring van dit W7 In The buff palet en Naked palet van Urban Declay. Dan hoor ik graag. Meer lezen van review van andere W7 oogschaduw palet: W7 in The Night, W7 in The Nude , W7 Lightly Toasted palette en W7 Neon Nights palette.