Review: Purity 2-fasen lotion Dr. van der Hoog.


Review: Purity 2-fasen lotion Dr. van der Hoog.

Purity 2-fasen lotion Dr. van der Hoog. Oog en lip reininging. Ik heb dit product al maanden in mijn bezit en wil het grondig gebruiken. (Bijna een jaar verder, echt grondig dus. ;-)) komt de review.

Wat zegt Dr. van der Hoog:

“Deze unieke 100% zeepvrije Purity 2-fasen oog- en lipreinigingslotion reinigt je huid mild en is geschikt voor alle huidtypen.

Je huid droogt niet uit dankzij een drievoudig ingrediëntencomplex van shikakai, desert date en gypsophila-extract. Purity 2-fasen lotion met kalmerende allantoine is ideaal voor de gevoelige huid rondom de ogen en lippen. De lotion bevat geen parfum.

Het verwijdert makkelijk en intensief alle soorten waterproof make-up. Het resultaat? Een frisse, zachte en mooie egale teint!”

Let’s tweet:

Beauty is self confidence applied directly to the face. Click To Tweet

 

Net zoveel dat ik heel veel plezier heb met make-up aanbrengen, heb ik een erge hekel aan make-up er weer af te halen. Te lui ervoor. Gelukkig zijn er goede reinigingsdoekjes en reinigingsproducten die goed werk doen en veel tijd besparen.

Als make-up gebruiker is een goede make-up remover een must. Zeer belangrijk dus. Er zijn zoveel merken die dit aanbieden. Toch, dit merk van Dr. van der Hoog sprak mij aan.

 

Ik gebruikte een jaar geleden nog niet veel van deze merken, maar dat is nu een ander verhaal. Ik heb meerder producten in mijn bezit die liggen te wachten op een review. Tot nu toe heb ik Purity Scrub Crème van Dr. Van Der Hoog gereviewd.

De verpakking ziet er erg goed en uitnodigend uit. Al kom hij in een doodgewone plastic fles, maar hij oogt clean. Een mix van blauw en wit met een beetje glitter maakt dat de fles er leuk uit ziet en niet te druk.

Voor gebruik heb ik de fles geschud om de vloeistoffen goed te mengen en de watjes met het product op mijn ogen even laten rusten en afvegen. Het product voelt aan als water, al zie je sporen van olie in de fles.

Let’s tweet:

I’ve decided to be beautiful. Not bij losing tons of weight of wearing tons of make up. But by loving myself… Click To Tweet

 

Het enige product is wat makkelijker dan het andere. Oogschaduw en mascara gaan er makkelijk af, een fluitje van een cent. Bij eyeliner moet ik het twee keer doen, maar toch ervaren dat het erg goede spullen zijn want hij doet zijn werk echt goed. Ik heb niet veel moeite hoeven te doen om de make-up er af te krijgen. Het haalt de make-up erg snel weg.

Purity 2-fasen lotion Dr. van der Hoog.

Hij is fris, makkelijk te gebruiken en ik heb geen last van irritatie ogen dat ik echt een plus punt, niet alle reiniging product daar mee wegkomen bij mij gevoelige huid. Mijn huid droog zeker niet uit na het gebruiken. Ik gooit altijd schoon water over mijn gezicht na welke vorm dan ook is van gezicht schoonmaken. Doe jullie dat ook eens?

 

 

Al heb ik vaak last van puistje en onrustig gezicht. Maar ik heb amper last van mijn oogleden wat ik zeer tevreden bent, Purity 2-fasen lotion Dr. van der Hoog draag ook een steen erbij natuurlijk. Hij is ook vrij zuinig in gebruiken. Ik gebruik hem al bijna een jaar en zo te zien kan ik zeker twee jaar vooruit met deze fles.

Omdat product 100% zeep vrij en Aloë Vera bevat  wat zijn beloof doen, mijn huid niet uitdrogen. En mijn manden ervaring ermee kan ik zeggen dat ik zeer tevreden mee ben met deze Purity 2-fasen oog en lip lotion – Dr. van der Hoog.

 

*** Vandaag staat mijn verhaal in Ren mama, ren! Lees ook: Hardloper Jeapiebel. ***

 

Wat voor reiniging producten gebruik je om make-up af te halen, misschien ook deze Purity 2-fasen lotion Dr. van der Hoog?