Biomed Organic Medical Skin Care winactie.


Biomed Organic Medical Skin Care winactie.

Biomed Organic Medical Skin Care winactie. Vandaag kan je 5 producten (Biomed Forget your Age cream, Biomed Forget your Age Serum, Biomed Pure Detox Mask, Biomed Peel Me Up en Biomed Lushes Lashes)ter waarde van €139,75 van Biomed Organic Medical Skin Care met een winactie winnen.

Waarom is het leuk om de producten van Biomed te proberen? Biomed is een biologische, medische huidverzorging. Een chique, natuurlijk huidverzorgingsproductenmerk dat zichtbare resultaten geeft en welke volledig ondersteund zijn door klinische testen.

 De naam BIOMED is omdat het een van de eerste merken is die naar natuurlijk/medisch is overgestapt.

Ik kan volmondig en uit eigen ervaring zeggen dat ik heel erg tevreden ben met deze producten en het zeker een aanrader is. Sommige van deze producten behoren nu tot mijn favoriete onmisbare items, die ik zeker zal blijven gebruiken en aanschaffen. Ik heb zelfs ook meegedaan met de winactie van een andere blogger omdat ik graag deze producten wilde hebben en er heel enthousiast over ben. Wat moet ik meer zeggen?

 

 

 

Smeer jij iedere dag chemicaliën op je huid?.. Met Biomed hoeft dat niet. Biomed is 100% Levensstijl, Natuurlijk, Biologisch en Medisch.

⇒ Klinisch getest

⇒ Dermatologisch getest

⇒ 98,9% natuurlijk

⇒ Gebruiken reguliere, natuurlijke parfums

Ook voor de gevoelige huid, omdat:

⇒ Geen parabenen

⇒ Geen phenoxyethanol

⇒ Geen synthetisch parfum

⇒ Niet getest op dieren

Nog meer lezen over de uitgebreide review hier beneden en dit zijn ook 5 producten ⇓ Die je krijgt als winnaar van de winactie:

 

1. Biomed Forget your Age cream. € 29,95

 

2. Biomed Forget your Age Serum. € 29,95

 

3. Biomed Pure Detox Mask. € 14,95

 

4. Biomed Peel Me Up. €14,95

 

5. Biomed Lushes Lashes. € 49,95

Biomed Organic Medical Skin Care winactie.

Wat moet je doen om te winnen:

⇒ Abonneer choosebeautiful bloglovin en Facebook.

⇒ Laat in je comment achter dat je mee doet met:

Antwoord 1. Welk product van deze vijf ik het meest enthousiast over ben?

Antwoord 2. Waarom denk je dat? (deze tweede vraag is niet verplicht, het helpt je meer om te kunnen winnen als je het weet.  :-))

⇒ Op 30 mei 2016 maak ik de winnaar bekend, die krijgt persoonlijk bericht van mij. De producten die je wint worden door Biomed zelf naar je toe gestuurd. Zorg dat je e-mail adres geldig en goed ingevuld zijn. Als je na een week niet hebt gereageerd gaat de prijs naar de volgende winnaar.

 

 

Al weet ik dat iedereen anders reageert op een product, ik hoop nog steeds dat jullie een kans krijgen om dit product uit te proberen. Ze zijn de moeite waard. Welke product lijkt je het leukste van de lijst hierboven? Of heb je misschien zelf al goede ervaringen met deze producten? Tenslotte, bedankt Biomed voor het lieve gebaar met deze winactie.