Rommel armbandjes.


Rommel armbandjes.

Rommel armbandjes, wat een naam is dit. Zo rommelig zijn al die armbanden toch niet dat zal je misschien denken.  Willen jullie weten hoe ik aan die naam kom? Blijf lezen, dat zal je het antwoord krijgen. 😉 Wanneer de zon komt tut ik mijzelf graag wat meer op.

Dat is de reden van deze blogpost van vandaag. Jezelf optutten met kleding en sieraden. Ik draag graag mooie kleren en ook graag oorbellen, ringen en armbandjes.

 

 

 

Foto van die paarse batik rok artikel.

 

Sans-Online blazers en broeken voor weinig.

 

Ik heb gelezen dat vroeger een armband bedoelt is als een beschermend stuk dat de mens droeg voor de ontwikkeling tot een versierstuk. Dat er logica in zit denk ik, denk aan al die edelstenen die specifieke eigenschappen hebben. Ik heb zelf ook wat van die stenen en ook ooit gereviewd van rootz sieraden edelstenen maansteen en turkoois hanger van rootz sieraden

 

 

 

 

 

luipaard jurk en ik

 

Sieraad. Ik geef niet veel waarde aan dit soort dingen. Ze hoeven niet luxe en exclusief te zijn. Als ik was opgegroeid in Het Gooi of Paris Hliton was, was het waarschijnlijk anders. Maar ik ben opgegroeid zonder afhankelijk te zijn van merken. Ik vind ze erg leuk en gebruik ze. Naast Thais goud kopen als investering. (lees als investering) koop ik ook niet echt waardevolle sieraden. Ik koop ze meer voor gezelligheid. Wanneer ik er genoeg van heb dat mogen ze ook weg.

Voor mij hoeft het nooit duur te zijn. Een goedkope, simpele vrouw ben ik. Ja, dat ben ik.

 

 

Rommel armbandjes.

Dus vandaag laat ik een paar armbandjes zien die ik heb. Ik kocht dit armbandje ergens op de rommelmarkt voor weinig. Al die armbandjes, ik geef toe, zijn niet echt mijn smaak. Je zal wel denken, wat een raar mens die Jeapiebel, niet je smaak, waarom heb je het dan gekocht? Ik heb ze gekocht voor een outfit shoot voor de blog. Ik wilde een opvallend armbandje als extra decoratie. Wat doet een mens niet voor een blog. 😉

Het was toevallig. Ik liep op de rommelmarkt en zag ze daar liggen. Ze zijn wel nieuw. Er hing nog een prijskaartje op, rond de € 10 per stuk, ik geloof dat ik ze voor € 1 per stuk heb gekocht. Ik dacht..wat geinig voor weinig.

 

 

jurk van de juf

 

boho top van de dag

 

 

Kopen jullie wel eens iets van rommelmarkt voor je blog? Of allemaal uit de Bijenkorf en een exclusieve zaak? Het kan ook dat je helemaal niets koopt op de rommelmarkt. Ik wel en met plezier. 🙂 Het is officieel ik ben een rommelvrouw met rommel armbandjes van de rommelmarkt. Het wordt het bevestigd! 😉