Onderweg naar Thailand.


Onderweg naar Thailand.
Onderweg naar Thailand. Ik was mij al de hele week aan het voorbereiden om in te pakken. Omdat ik mijn dierbare thuis achter ging laten, heb ik het hele huis onder handen genomen.

Het voelt goed om een schoon huis te hebben voordat ik vertrek. 9.40 uur vliegtijd vind ik erg netjes, Meestal duurt het wat langer. Ik heb een KLM huisje uitgezocht aan boord voor mijn man’s verzamel collectie. 48 is het Lucky nummer deze keer. Is hij niet enig? Ze lijken allemaal soms op elkaar, maar dit brede huis vind ik wel leuk.

 

Ik was even in paniek geraakt in het vliegtuig omdat de gedachte dat ik mijn gezin achterliet om naar de andere kant van de wereld toe te gaan, kreeg ik het even benauwd. Maar toch probeerde ik mijzelf te kalmeren.

Ik moet dankbaar zijn dat dit mogelijk is en ik kan maar beter genieten. Ik raakte in gesprek met een Nederlandse vrouw die haar zoon en kleinkinderen ging opzoeken in Vietnam…het maakte mijn reis ook wat gezelliger.

 

 

 

Helaas, ik kon maar 3-4 uur slapen ondanks het ligbed. Dus aan het eind van de vlucht, toen ik aangekomen was in Thailand was ik een beetje een gebroken mens en heb paracetamol echt nodig om de dag door te komen.
Het was super leuk om mijn zus weer zien. Ondanks dat rare gevoel om in mijn eentje naar Thailand te gaan. Maar toen ik er eenmaal was, voelde het best fijn. Thailand voelt eigen en vertrouwd. Ik voel mij fijn hier. Het voelt als thuiskomen. Ik besef dat ik te lang in Nederland woon.

Ik kom er nu achter dat ik niet de enige logé ben bij mijn zus. Mijn schoonzus is ook tijdelijk bij mijn zus ingetrokken…voor haar werk. Wij hadden net een gesprek dat het net een studentenhuis lijkt met vrouwen van 35+ hihi…

De hele dag ben ik zo goed als alleen want alle twee moeten ze van 10 uur ’s ochtends tot 10 uur ’s avonds werken. Wat een lange dagen. Nu besef ik weer hoe goed wij het in Nederland hebben. Met onze één maand vakantie. Terwijl mijn zus blij mag zijn als ze 5 dagen per jaar vakantie krijgt.

 

 

Hier laat ik foto’s van mijn eerste maaltijdsoep ⇑ zien…..Wat heerlijk. Hier is mijn zusje. Toen mijn zus naar haar werk ging heb ik mijzelf laten verwennen door twee uur massage te nemen. Nu is het eigenlijk echt een welcome to Thailand artikel voor mij. 😉

 

Ik deel hier foto’s van mijn reis. ⇓ Ik heb nagedacht over hoe vaak ik moet bloggen. Ik denk dat ik wel probeer om 2 keer per week te bloggen (maandag en donderdag). Ik heb nog een paar dagen rust voor de lessen beginnen. Als het zo ver is moet ik maar kijken of het nog lukt.

 

 

 

Ik wil niet alleen maar achter de laptop zitten. Liever ga ik lekker naar buiten en genieten van een van de meest geliefde vakantie landen. Voor ik het weet ben ik weer in Nederland en eerlijk is eerlijk, twee maanden vliegen ook zo om.

 

 

 

Hoe is het weer en temperatuur in Nederland op dit moment? Hopelijk meer en meer zon dan kunnen jullie ook flink genieten. Hier is het regen seizoen en iedere dag een paar uur harde regen, maar gelukkig is er wat minder zon, dat maakt het ook minder heet en een stuk aangenamer verblijven.