Catrice High Glow Mineral Highlighting power.


Catrice High Glow Mineral Highlighting power.

Catrice High Glow Mineral Highlighting power (strobing Effect). Nadat ik mij weer heb laten verleiden door een YouTuber over hoe goed deze Catrice High Glow Mineral Highlighting power is, kon ik het niet laten om toch het product van Catrice te kopen.

Al een tijdje laat ik mijzelf geloven dat Catrice en Essence gewoon niet geschikt is voor mijn getinte en rijpe huid. Tegenwoordig geef ik het het voordeel van de twijfel. Ik geloof dat niet meer en zie dat de drogisterijen mooie producten op de markt hebben gebracht.

Wat minder zou kunnen zijn van een High End is de verpakking en het luxe gevoel, dat kochten wij niet bij de drogisterij.

 

 

Ik geef toe dat het met Highlighter is. Ik hou niet van te veel glimmer en een te opvallende glans. Een gezonde glow met een subtiele glans is meer mijn ding. Strobing is waar ik een vraag over heb. Wat is dat toch tegenwoordig? Overal zitten strobing effecten in de producten. Hopelijk werkt het ook bij mij. Laten wij het maar gewoon proberen.

Ik heb deze highlighter een tijdje gebruikt. Hij kost € 4,99. Dit is wat je kunt verwachten van Catrice High Glow Mineral Highlighting power:

De poeder zorgt met zijn mineralen en fijne licht reflecterende parels voor een lichtgevende look. Een sheer en opbouwende dekking, voor een subtiele gloed, verlicht de hele of geeft accenten op de wangen, slapen en decolleté.

 

 

Dit is mijn ervaring met Catrice High Glow Mineral Highlighting power.

De eerste keer dat ik het gebruikte heb ik veel te veel highlighter gepakt met mijn highlighter brush, waardoor het BAM! effect duidelijk te zien is. Veel te glim en glans dus. Het is moeilijk om de hightligher weg te halen als je al te veel op hebt. Wat ik de keer daarna moet doen is zo weinig mogelijk van het product gebruiken.

Soms tik ik de kwast even voor ik begin bij mijn jukbenen. Beetje bij beetje kom ik heel ver met het effect. Het effect van glans is een stuk mooier om precies te zijn op mijn wang.

Hij geeft een goede glans en glow, wel een witte tint. Bij mijn getinte huidskleur kan dat net wat te veel opvallen als ik veel gebruik. Bij een lichtere huidskleur zal het er misschien wat natuurlijker uitzien. Ik denk dat, voor een avondje uit of een feestje, deze highlighter een goede keus is.

 

Het nadeel is dat hij niet superlang blijft zitten zonder make up setting spray. Na 3-4 uur is de glans overal op mijn wangen te zien en niet alleen op mijn jukbenen waar het hoort te zijn.

Kortom, een redelijk leuke highlighter met minder lange houdbaarheid. Als dat niet is wat je zoekt, dan kan je beter voor een andere highlighter kiezen. De verpakking is goed voor de prijs, alleen de letter opdruk is al na een tijdje gebruik vervaagt.

Opvallende glanzende highligter die een gebruiksaanwijzing nodig heeft. Al is hij goedkoop, ik ben er toch geen fan van. Ik pak deze highlighter niet zo vaak. Jammer eigenlijk.

Hebben jullie ervaring met Catrice highlighter of misschien deze Catrice High Glow Mineral Highlighting power?