PS Love Lipstick


PS Love Lipstick

Als vrouw heb je zeker te maken met Lippenstift. Lippenstift vind ik altijd een bijzonder stuk van de make-up. Ik draag tegenwoordig bijna iedere dag lippenstift.

Op een zondag ging ik Primark in Zaandam. Ik was al van plan om cosmetica van het bedrijf uit te proberen. Primark komt oorspronkelijk uit Engeland en is bekend om zijn budget prijzen. Ik heb best wel wat cosmetica meegenomen. Het scheelt dat de prijs laag is. Wel ben ik nieuwsgierig naar de prijs kwaliteit verhouding. Vandaag zal ik PS Love Lipstick uitproberen. Ik ben benieuwd. Ik hoop dat de lippenstijft mij bevalt. Ik hoop het echt.

De verpakking ziet er best leuk uit voor € 2,50, de transparant zorgt dat je de kleur van de lippen ziet. Dat maakt dat deze lipstick er meteen een stuk beter uit ziet. De logo PS Love Lipstick met goude letters, is ook netjes en duidelijk. PS Love Lipstick op de foto boven ziet er toch best schattig uit. leuk voor lippenstift welke nog geen €3 kost. Sommige duurdere lippenstijft ziet er ook nog minder leuk uit dan deze.

De eerste lippenstift is een oranje tint. Opzich zien mijn lippen er best gezellig uit op de foto’s, ondanks dat de kleur heel licht is op mijn lippen. de lipstick zit tussen een lipstick en een lipgloss in. Ik hoop voor een betere kwaliteit, maar aan de andere kant, wat kan ik verwachten voor die prijs. Dat had ik beter moeten weten.

Het pigment is niet veel. Ik heb het zeker meerdere keren nodig om hem op te brengen. Op mijn hand valt het pigment beter op dan op mijn lippen. Wat positief is, hij maakt je lippen niet droog en hydrateert genoeg, wat fijn is voor droge lippen.

Geldt precies met deze kleur. Meer pigment zal beter moeten zijn. De kleur is gewoon niet genoeg voor mijn donkere lippen. Maar je ziet wel subtiel de kleur. Ik kan hem gebruiken op een dag dat ik er redelijk onopvallend en natuurlijk uit wil zien.

Mijn conclusie. Ik blijf zoeken en uitproberen. Dit is hoe de lippenstift op mijn lippen er uit ziet, maar met lichte lippen kan je het heel anders ervaren natuurlijk. Ik zelf zal het niet snel aanraden om deze lipstick te kopen. Tenzij je alleen maar op de prijs let en snel tevreden bent met een zachte kleur lipgloss. Dan is het prima. Ik wil liever meer kleur zien. Maar het is al leuk en gezellig dat ik PS Love Lipstick mag uitproberen, wat vind je ervan?