Nivea Sun Protect and Refresh Spray Review.


Nivea Sun Protect and Refresh Spray Review.

Nivea Sun Protect and Refresh Spray Review. Wil je weten hoe goed de zonnebrand is, lees verder mee ?

Nivea Sun Protect & Refresh verfrissende Transparante Spray Hoog 50.
Dit is de eerste Nivea Sun Protect & Refresh spray die ik kocht en ging uitproberen. Het bevalt me zeker, anders had ik het niet 4@5 jaar volgehouden met dit product. Ieder jaar koop ik er een stuk of 4, het ligt er natuurlijk ook aan waar wij op vakantie gaan. Als ik naar Thailand ga, neem ik er zelfs 6 mee voor zekerheid. 

Het is natuurlijk bedoeld voor het hele gezin, niet alleen voor mij. Al gebruik ik het meeste. Het is zo’n gedoe om daar zonnebrand te gaan zoeken en kopen. Ik ben op vakantie, niet alleen om te winkelen, zo denk ik dan.

 

 

Wat ik erg fijn vind aan deze Nivea Sun Protect & Refresh spray is dat het geen wit spoor achter laat zoals andere zonnebrand dat wel eens doet. Dat is erg prettig. Het valt bij mij wel erg op als ik een wit laagje heb op mijn bruine huid.

Wel moet ik waarschuwen dat deze Nivea zonnebrand vrij vettig aanvoelt op je huid en je glimt ook een beetje. Ik vind dat niet erg, juist fijn omdat ik een vrij droge huid heb. Alleen ik doe het niet meer want in het verleden smeerde ik hem eens op mijn gezicht en het nadeel daarvan is dat je er vaak puistjes aan overhoud aan het eind van de dag.

 

 

 

Daarom is het verstandig om apart een gezicht-zonnecrème te gebruiken want dat is minder vettig. Deze Nivea Sun Protect & Refresh spray gebruik ik daarom tegenwoordig alleen op mijn lichaam. Vroeger heette het product; Nivea Sun Invisible Protection Transparante Spray. En heeft het een nieuwe naam; Nivea Sun Protect & Refresh verfrissende Transparante Spray. Met een extra sticker op de dop Transparant & niet vet. Transparant is het zeker. Maar niet vet? Geloof mij maar, hij is nog best wel vet.

Er zijn zoveel zonnebrand soorten op de markt en waarom kies je dit merk, dat is de vraag? Nivea Sun Protect & Refresh spray. Ik gebruik deze zonnebrand van Nivea maar minimaal 5 jaar. Nivea Sun Invisible Protection Transparante Spray.

 

 

De foto hier boven is Nivea Sun Protect & Refresh ⇑ Verfrissende Beschermende Spray Hoog 50.

 

Nivea sun protect and refresh spray.

Omdat ik in het verleden te maken kreeg met witte strepen op mijn huid, waar ik mij altijd aan stoor. En zeker ons gezin omdat wij bruin zijn. Dan valt het witte erg op en het is ook moeilijk om mee te werken. En ik was op zoek naar zonnebrand welke geen spoor achterlaat en daar is hij, Nivea met factor van 50. Er waren veel meer merken met invisibel zonnebrand. Ik heb het heerlijk met het gebruik van deze twee soorten van Nivea zonnebrand en heb meerdere zonnebrand in de hand gehad.

Dit vind ik een hele mooie uitvinding van een verfrissende spray. Hij geeft je huid zeker een oppeppend gevoel en ook afkoeling wat je nodig kan hebben op een hete zomerdag. Het is makkelijk te gebruiken en voelt zeker niet vettig aan. Alleen bij het gebruiken moet je snel zijn anders verdwaald de zonnebrand spray gewoon sneller dan andere Nivea Sun Protect & Refresh spray.

 

 

Het kan ook lastig om te merken hoe veel zonnebrand je moet gebruiken omdat hij zo snel verdwijnt weet je nooit zeker of je alles overal al gesmeerd hebt. En onverwachts voelt hij echt koud aan. Het voelt alsof je direct op je huid hebt gericht. Maar het is erg handig als je van een koel effect houdt en als de temperatuur erg hoog is.

Welk zonnebrand merk of product jullie ook gaan gebruiken, maakt me niet veel uit, als je het maar een gebruikt. Zon geeft veel aan een mens. Maar met alles moet je altijd een prijs betalen. Veel in de zon, kan lekker zijn. Maar je wordt ook sneller ouder dan je zal willen. Meer willen weten hoe wij onze huid het best kunnen bescherm tegen de zon lees  zonnebrand Smeer je al genoeg zonnebrand?