Thalia Tusubaki Organic day night cream.


Thalia Tusubaki Organic day night cream.

Thalia Tusubaki Organic day night cream. Natuurlijke verzorgingsproducten, Een Japanse Rozen anti-aging botanische mix die werkt om ernstige hydratatie en bescherming te bieden tegen schade door vrije radicalen, voor alle huidtypes. Tsubaki is een Japans woord waardoor het mijn aandacht trok om deze nieuwe dag en nacht crème te proberen. Ik vind het interessant en tegelijkertijd ben ik nieuwsgierig.

” Natural Beauty” THALIA draait om natuurlijke verzorgingsproducten en is ruim 25 jaar geleden opgezet door het vooraanstaande Turkse bedrijf Akten Cosmetica. Alle THALIA producten dierproefvrij!

Sinds ik een blog heb is mijn interesse meer en meer richting natuurlijke en biologische huidverzorging en make-up producten gegaan. Waarschijnlijk omdat mijn huid het beste reageert op dit soort producten. Ik wil graag nog meer producten proberen, maar niet zo maar alles op mijn huid smeren. Natuurlijke producten geven toch sneller een vertrouwd gevoel. Ik heb Thalia Tsubaki dag en nacht cream gekocht.

 

Thalia Tusubaki Organic day night cream. Set prijs €39,95 50 ml. fles.

Thalia Tusubaki Organic day cream:

“Natuurlijke grondstoffen als biologische TSUBAKI olie, biologische jojoba-olie, biologische rijstzemelolie en biologische sesamolie. Met rijstzemelolie en Calendula bloem extract bestanddelen vormt het de beschermingslaag van uw huid. Tevens beschermt sheaboter de huid tegen externe factoren en biedt sesamolie de benodigde bescherming. U kunt vocht inbrengen met hyaluronzuur, vitamine E en provitamine B5. Uw huid zal ook meer energie opnemen waardoor deze wordt gehydrateerd & door een goed verzorgde huid ziet u er jonger uit. Daarnaast zal uw huid stralen en er jonger uitzien na het gebruik van de Innovatieve THALIA Dagcrème.”

Ik kwam er achter dat Tsubaki Camellia is (Japanse rozen). Lees hier voor meer informatie. Tusubaki maakt de huid zachter, gladder en soepeler. Verrijkt met een bron van vetzuren en omega 3-vetzuren, die rustgevende olie voorkomt vroegtijdige tekenen van veroudering. Verdedigd de huid tegen schade door vrije radicalen, vult en een hydraterend effect geeft.

Tsubaki (Camellia-Japanse rozen) olie is een essentieel onderdeel van de Japanse beauty rituelen door de eeuwen heen. Japanse vrouwen zijn dol op een egale, witte huid. Tsubaki draagt hier een steentje bij, zeker in het verleden, zelfs in de Geisha en Samoerai tijd.

 

 

Thalia Tusubaki Organic night cream:

” THALIA Innovatieve Nachtcrème helpt uw huid te vernieuwen terwijl de bestanddelen van de biologische TSUBAKI, biologische macadamia olie, de biologische jojoba en de biologische Candela extracten uw huid verfrissen. Tegelijkertijd werken hyaluronzuur, vitamine E en provitamine B5 vochtinbrengend en geven uw huid energie. Uw vermoeide huid bloeit op van Coprino extract, ginseng en zoethout. ’s Nachts wordt de vochtbalans van uw huid behouden en als u ’s morgens opstaat, voelt u zich jonger en gladder.”

Snel absorberend, hypo-allergeen, en altijd niet-comedogeen zijn de eigenschappen van deze olie. Bedoelt voor huidbescherming en anti-aging. Genoeg redenen om Thalia Tusubaki Organic day night cream uit te proberen. Vind je niet? De pompfles vind ik handig en ziet er goed uit. De fles is niet zo groot.

Mijn ervaring met Thalia Tusubaki Organic day night cream.

De onzuiverheid neemt een flink stuk af. Al heb ik wel eens 1-2 acne er tussendoor gebruikt, maar in het algemeen merk ik een erg groot verschil dat mijn huid is opgegeknapt. Hoe langer ik deze twee producten gebruik hoe egaler, gladder en stralender mijn huid wordt. Ik ben zeer tevreden over deze twee producten. Ik kan niet anders zeggen. Ik krijg geen allegische reactie of iritatie. Al is mijn gezicht vrij matte aan het eind van de dag, toch heb ik het gevoel dat Thalia Tusubaki Organic day night cream mijn huid de hele dag goed hydrateert, ook in koude dagen.

 

 

Ik ben echt onder de indruk van Thalia Tusubaki Organic day night cream. Mijn huid is goed en ziet er op zijn best uit gedurende de tijd dat ik de producten gebruik (ongeveer 3 weken achter elkaar). De geur is iet waar ik aan moet wennen. Gelukkig, de geur verdwijnt snel na het opsmeren en, eerlijk is eerlijk, wat deze producten doen voor mijn huid vind ik veel belangrijker. Met dit resultaat heb ik het er voor over.

Thalia Tusubaki Organic day night cream. Kennen jullie deze producten? Of het merk Thalia? Bezoek de website Thalia.nl voor nog meer producten en informatie. Er volgt binnenkort een review van THALIA Biologische Arganolie en Hyaluronzuur lotion.