Maybelline color drama lipstick


Maybelline color drama lipstick.

Ik heb iets met Maybelline. Ik weet niet wat het is, maar het was liefde op het eerste gezicht. Ineens komen ze met heel veel reclame op televisie. En toen dacht ik, oké een nieuw merk. Ik was een jaar of 19 toen ik voor het eerst hoorde van dit merk. (In Thailand)

Ik houd van donkere lippenstift, hoe donkerder hoe beter, soms bijna taupe tint. En Maybelline was het merk voor me sinds die dag. Ik weet niet waarom ik dacht dat het een nieuw merk was terwijl Maybelline al 100 jaar bestaat. Ik was op dat moment te druk met mijn studie dat ik weinig interesse toonde aan make-up denk ik. Alles op z’n tijd, zal ik maar zeggen.

 

 

Prijs: 6,99

Kleur: 510 Red Essential en 630 Nude Perfection.

Ze komen in 9 verschillende kleuren:

110 Pink So chic

140 Minimalist

150 Fuchsia Desire

310 Berry Much

410 Fab Orange

420 In With Coral

510 Red Essential

520 Light It Up

630 Nude Perfection.

Er liggen zoveel merken en soorten lippenstift in de winkel of online. Maar toch heb ik stiekem een crash op Maybelline. Ik wil graag iets proberen wat makkelijk toegankelijk is om te verkrijgen. Ik heb de lippenstiften bij Drogisterij Visser gekocht. Ik wilde een paar nieuwe kleuren lippenstift hebben. In het verleden heb ik veel vaker dit soort potlood lippenstift gebruikt, waarover ik ook meestal tevreden was.

 

 

Het potlood ziet er chique uit in glimmend zwart met witte letters. Op het einde van het potlood kan je meteen de kleur van de lippenstift zien, wat handig is. Je hoeft dus niet van onder naar boven te draaien om te ontdekken welke kleur je in je hand hebt. Het is wel een kort potlood waardoor het snel op zal raken.

Het zijn mooie kleuren met een intensief pigment als ik het op mijn hand swatch. Het pigment is duidelijk aanwezig. Ik kan niet wachten om ze op mijn lippen uit te proberen.

Persoonlijk heb ik een erg goed pigment lippenstift nodig om op mijn lippen te gebruiken, omdat ik een donkere kleur lippen heb. En veel lippenstift zijn te licht qua pigment of te licht aan kleur en tint. Heel veel kleuren die in de winkel liggen staan gewoon niet bij me, ondanks dat het hele mooie kleur zijn. Dat is een nadeel als je donker bent.

Op deze foto heb ik 630 nude gebruikt.

 

Maybelline color drama lipstick  630 Nude kleur , valt tot mij verbazing de kwaliteit van de lippenstift wel erg tegen op mijn lippen. De lippenstift was erg mooi bij de swatch op mijn arm. Maar op mijn lip valt de kleur en de formule van het product tegen.

Het maakt mijn lip droog en de formule valt uit elkaar als ik hem op mijn lip smeer. De substantie van deze nude kleur lijkt niet helemaal goed gemengd. Ik krijg velletjes op mijn lippen. Het ziet er onverzorgd uit. Het is alles behalve mooi.

De kleur staat niet mooi bij me lip en mijn lip zit er niet echt best uit erna. Wel heb ik ondekt dat na 3 -4 uur na het opsmeren, wat drinken en eten dan pas vervaagt de kleur van lippenstift . Wat zo slecht de kwaliteit is nog eens niet ,En zeker omdat het product geen lang lasting effect aanbied.

Op de foto hier beneden gebruik ik alleen 510 Red Essential.

 

 

 

De Maybelline Color Drama  lipstick 510 Red Essential is een ander verhaal. De lippenstift hydrateert mijn lippen meer dan 630 Nude kleur en ik heb zeker geen last van uitdroging van mijn lippen als ik hem opsmeer. Bij deze rode Maybelline color drama lipstick valt de intensiviteit van de kleur echt goed op. Ik hoef niet veel lippenstift te gebruiken om er zo uit te zien als op de foto. Maar de kleur van dit potlood is echt opvallend in het echt. Je zal mijn lippen al van 3 meter verder op kunnen zien 😉 

Op deze foto heb ik 630 Nude en 510 Red Essential door elkaar gemixed.

 

 

Maar toch, als ik moet kiezen, zal ik beiden niet apart gaan gebruiken. De formule van 630 Nude is te droog en 510 Red Essential is net te rood. Maar om samen te mixen, krijg ik precies een mooie tussen-in kleur die mijn lippen en gezicht opvrolijken. En als ik ze samen ga gebruiken, heb ik geen last van uitdrogende lippen. Wat ik mijzelf ook afvraag, hoe is het mogelijk dat hetzelfde merk en model lippenstift alleen in een andere kleur, zoveel kan uitmaken.

De vraag is of ik Maybelline color drama lipstick product weer zal kopen? ik twijfel. Omdat twee lippenstiften een heel ander resultaat kunnen geven. Maar voor 6,99 vind ik deze lippenstift best goed, omdat hij redelijk lang vast blijft zitten op je lippen. Ik heb slechter meegemaakt.

Met deze review ben ik nog steeds gek op Maybelline zoals ik al eerder heb gezegd, Ik iets heb met Maybelline. En in ieder cosmetica merk zullen altijd wel wat geweldige en wat mindere producten zitten. Vind je niet? Hoe zit het bij jou? Heb je ooit ervaring met dit product? Ben erg benieuwd.

P.S. Inmiddel heb ik maanden Maybelline color drama lipstick  geprobeerd en ik moet toegeven dat ik leer om van deze lipstick te houden. Het is achteraf een goed genoeg lipstick waar ik geen twijfel meer over heb. Ik zal de lipstick  zeker weer kopen ondanks dat de nude kleur nog steeds velleltjes laat zien, maar mixed met andere kleur lipstick (ook van andere merken) heb ik zoveel kleuren kunnen creëren, wat mij echt tevreden maakt.