Maak kennis met Mineralissima # persbericht


Maak kennis met Mineralissima # persbericht

Maak kennis met Mineralissima # persbericht. Mineralissima, hét Nederlandse mineral make-up merk. Mineralissima specialiseert zich vanaf 2007 in hoogwaardige mineral make-up, van foundation tot lipgloss. De producten zijn van hoge kwaliteit en worden met veel zorg vervaardigd in Nederland. Mineralissima produceert enkel mineral make-up zonder parabenen, parfum, chemicaliën of andere kunstmatige additieven. Hierdoor kun je bij dit prachtige merk terecht als je graag van natuurlijke cosmetica geniet. Vanaf 27 oktober 2015 is Mineralissima ook op de PETA cruelty-free cosmetics lijst te vinden. Dit houdt in dat je bij Mineralissima voor dierproefvrije make-up terechtkunt.

 

Dat klinkt goed, vind je ook niet? Daarom laten wij je graag kennismaken met de nieuwe Mineralissima collectie voor de herfst. Deze collectie bestaat uit pressed powders en een mooi penselenset. Mineralissima onderscheidt zich hiermee van andere mineral make-up merken, die enkel losse mineralen poeders verkopen. De nieuwe pressed powders bieden je de mogelijkheid om nog makkelijker mineral make-up te gebruiken. Dankzij de pressed powders kun je genieten van een hoge dekking en intense pigmentatie. De pressed powders zijn verpakt in handige compacts, waardoor je ze in je tas kunt meenemen. Zo kun je jezelf altijd van een snelle touch up voorzien.

In deze nieuwe pressed powder collectie vind je zeven foundations, drie blushes, twee bronzers, vier tinten oogschaduw en twee wenkbrauwpoeders terug. De foundations hebben een hoge dekking en blijven de hele dag prettig aanvoelen op de huid. De blushes zorgen voor de perfecte blos op de wangen en de eyeshadows kun je gebruiken voor prachtige herfst looks. Door de hoge pigmentatie in deze nieuwe producten zul je ongetwijfeld in een handomdraai een mooie look kunnen creëren.

 

De nieuwe collectie is vanaf maandag 17 oktober verkrijgbaar via de Mineralissima webshop.

⇒ Foundation €22

⇒ Blush of bronzer €20

⇒ Wenkbrauwpoeder €12,50

⇒ Eyeshadow €10,50

De producten in deze collectie bevatten Isopropyl Palmitate (palmolie). Mineralissima maakt echter enkel gebruik van de eco-gecertificeerde variant.

 

Over Mineralissima

Een cosmeticamerk van Nederlandse bodem met een Fins tintje, dat is Mineralissima. Het Finse tintje is afkomstig van Kati van Riet, die oorspronkelijk uit Finland komt. Zij maakte tijdens een reis naar Amerika kennis met mineral make-up. Geïnspireerd door dit type cosmetica kwam zij op het idee om zelf mineral make-up te ontwikkelen en zodoende ontstond het mooie Mineralissima. Sinds 2007 brengt Mineralissima prachtige make-up collecties uit, waar dames met liefde voor natuurlijke cosmetica van genieten.