Max More eyeshadow palette.


Max More eyeshadow palette.

Max More eyeshadow palette. Ik kan de verleiding weer niet weerstaan, zoals veel mensen die bij de Action binnenlopen. Nooit echt van plan om iets te kopen, toch, voor je het weet, loop je weer naar buiten met een zak vol prutzooi. 🙂 en € 15-20 lichter in je portemonnee.

 

Als je toch die uitzondering bent, neem het me niet kwalijk. Als je shopt in de Bijenkorf, dan kan je dit artikel overslaan, of misschien is het toch nog leuk om te lezen. Dan zie je hoe de ander dat doet. Met onze hypotheek en twee opgroeiende kinderen kan ik niet altijd naar de Bijenkorf gaan. Was ik maar een piloot. Ik vind de Bijenkorf geweldig, goede producten en goede kwaliteit.

Maar, aangezien de Action bestaat, is dat af en toe een goed alternatief. Al beloofde ik mezelf om voorlopig geen make-up te kopen, toch kan ik mezelf weer niet inhouden. Ik laat me verleiden door dit Max & More eyeshadow palette van 99 cent. Ja je leest het goed, 99 cent! Schandalig…

 

 

Ik ben gewoon heel erg benieuwd wat 99 cent Max More eyeshadow palette kan doen met mijn ogen.

Ze hebben 3 verschillende  pallets. Ik zag al van het begin af aan dat twee pallets me niet zullen staan. Een is smoking, de ander is nude. Nude palet heb ik nu even genoeg. Ik heb er nog een paar in voorraad die liggen te wachten op een review. Ik heb geen verwachting van dit palet. Omdat hij veel te goedkoop is om goedwaar te zijn. Ondanks dat ik heel veel zin heb in dit Max & More eyeshadow palette uit te proberen. Zie je de kleur? Prachtig, helemaal voor de herfst.

 

 

Daar gaat het hier ook om, dat ik cosmetica ga uitproberen met plezier. Ik ben echt blij met de kleuren die dit Max & More eyeshadow pallet te bieden hebben. Hij valt heel mooi op mijn ogen. Dat is een pluspunt van dit pallet. De oogschaduw valt wel heel erg veel uit elkaar bij het opbrengen. De formule is echt poederig en dat was niet fijn. De kleur intensiteit mag ook best meer zijn als ik het mag zeggen.

De kwaliteit is gewoon niet goed genoeg voor een echte make-up. Maar als je het een keer voor de gezelligheid wil doen, dan is het oké. Ik denk dat de cosmetica lijn van Action ook is gericht op de lage prijs. In dat geval is de prijs kwaliteit verhouding goed. Ik weet dat veel mensen goedkope cosmetica zullen afkeuren. Maar soms moet je beseffen dat er veel mensen in Nederland zijn die een goede kwaliteit oogschaduw van € 50 gewoon niet kunnen betalen. Misschien niet eens van € 15.

 

 

 

Ondanks dat de kwaliteit van de Max More eyeshadow palette niet best is zal ik zeker dit palette nog eens gaan gebruiken. Omdat ik de kleur erg apart vind. Hij is tussen rose en oranje in.

Nu zijn wij een paar weken verder. Ik heb tot nu toe een paar keer extra dit product gebruikt en geniet nog steeds van de kleur. Na 3 keer gebruik is de oogschaduw in rose en oranje al bijna op. Zo snel gaat het. Ook beetje mijn eigen schuld, dan moet ik maar niet bruin zijn en er daardoor veel op moet smeren. Sorry, ik kan er ook niets aan doen. Helemaal mijn schuld is het ook weer niet.

 

 

De letter op de verpakking is nu al vervaagd. Dat had ik ook met het Catrice Absolute Matte Eyeshadow Palette van € 5 waar ik ooit een review van gemaakt heb. Maar voor bijna € 1 maak ik me niet druk. Ik heb plezier gehad en gooi hem gewoon weg. Zonder spijt achteraf. Leuk geprobeerd…

Dus ik heb je gewaarschuwd kopen mag, maar achter af niet klagen. 😉 Want je krijgt precies wat je uitgeeft. Niet veel dus. Al eens dit Max More eyeshadow palette gezien?