Essence All About Sunrise eyeshadow palette.


Essence All About Sunrise eyeshadow palette.

Dit oogschaduw palet heeft 6 warme trendy kleuren wat je aan zomer, zee en eiland doet denken. De zachte textuur van de oogschaduw bevat glanzende, matte en metallic effecten, wat doet opvallen.

Op het deksel staat met glimmende zilveren letters ” Essence All About Sunrise Eyeshadow”. Waardoor het druk en rommelig overkomt naar mijn gevoel. Best jammer voor een prachtige kleuren oogschaduwpalet als deze. Hieronder lees je meer over:  Essence All About Sunrise eyeshadow palette.

 

Essence All About Sunrise eyeshadow.

 

Doordat ik teleurgesteld ben van matte oogschaduwen, probeer ik meer richting creme en/of gel te gaan. Eigenlijk wil ik deze keer alleen maar felle kleuren gaan proberen, toch word ik er in gelokt door deze warme natuurlijke prachtige kleurenpalet. De kleur goudgeel haalde me toch over de streep om dit palet te kopen.

Meestal is de cosmetica die op de schappen liggen hier in Nederland voor de lichtere huidskleur. Wat logisch is. Daarom ben ik voorzichtig geworden. In de winkel kan de kleur er heel fris en verleidelijk uitzien. Maar als ik het op mijn huid uitprobeer kom ik vaak bedrogen uit.  Ik ben vaker verliefd op een palet die mij door hun mooie kleuren aantrekt, maar regelmatig moet ik deze terug leggen omdat het absoluut niet bij mijn huidskleur past.

 

 

Op dit blog laat ik zien welke make-up past bij mensen met een getinte huidskleur zoals ik. Hier ga ik mijn avontuur aan met het testen van product dat ik mooi vind. Maar als ik al in de winkel merk dat het toch geen zin heeft om te proberen, dan doe ik het gewoon niet. Als het product in mijn gevoel een kans heeft om wat van te worden op getinte huid, dan neem ik dit mee, zoals dit palet.

En ik ben zeker niet teleurgestelt in Essence All About Sunrise eyeshadow palette. Bij het swatches van de kleur wordt ik er al gelukkig van. Al de kleuren bevatten allemaal duidelijk voldoende pigment. Het is aangenaam en prachtig om te zien. Het aanbrengen is ook makkelijk in het gebruik. Het voel zacht en fijn aan en je hoeft er maar weinig van te gebruiken.

 

 

 

Op de foto’s hierboven had ik een bruine en perzik-roze tint gedaan. Welke een zachte en natuurlijke look creeëren,

En op de twee foto’s beneden gebruik ik goudgele en donkergrijs-bruin. Ik vind de goudgele kleur prachtig. Het is goed zichtbaar, duidelijk en mooi. Wel zit er veel glitter en metallic in de oogschaduw die ik zelf overdag niet gauw zal gaan gebruiken. ’s Avonds of naar een feest lijkt geschikter voor mijn gevoel anders vallen je ogen wel heel erg op.

En voor iemand van oudere leeftijd zal ik het iets voorzichtiger gaan gebruiken omdat het heel erg glitterig en glanzend is. Als je jong bent, dan ga je gang. Je bent jong dus dan mag je je meer uitleven met al die glitter!

 

 

Essence All About Sunrise eyeshadow palette is zeker een mooi oogschaduwpalet om er eentje van te hebben. De prijs van dit product is zeker leuk en doet de kwaliteit van het pigment niet te kort. Ik wordt altijd vrolijk als ik een betaalbaar en mooi stuk make-up vind.

Goedkoper hoeft niet altijd te betekenen dat het slechter is. Je kunt soms een cosmetica in de drogisterij vinden welke bijna dezelfde kwaliteit heeft als een High End product, dat gebeurt regelmatig  en komt omdat ze door hetzelfde bedrijf worden gemaakt.

 

 

Een palet zoals Essence All About Sunrise eyeshadow palette, maakt me altijd blij en enthousiast. Ik kan niet wachten om het volgende mooie palet in mijn handen te hebben. Wat vinden jullie van dit palet?

Lees ook: Essence Secret Party.