Utsukusy CC cream


Utsukusy CC cream.

Utsukusy CC cream. こんにちは (Kon’nichiwa) Bedankt Ilona van Utsukusy-schoonheid, Ilona leest, luistert en denkt mee. Daarom heb ik deze CC cream mogen ontvangen omdat zij heeft gelezen dat ik een zonnecrème SPF 50+ heb geprobeerd en dat deze niet goed op mijn gezicht reageerde.Ik denk dat zij gewoon nieuwsgierig is hoe deze Utsukusy CC cream zal reageren op mijn huid.  Niet alleen dat ik dol ben op SPF maar ook op CC en BB en DD cream. Ik gebruik ze graag in mijn dagelijkse leven. Liever dan foundation.

Hydrateert, corrigeert, egaliseert en laat de huid stralen. Met allantoïne, vitamine E, natuurlijke pigmenten, een goede UVA/UVB bescherming en een direct zichtbare anti-aging werking. Leeftijd 18+. Geschikt voor alle huidtypen, ook de gevoelige huid. SPF 50 Bevat geen parabenen, alcohol of olie.

Utsukusy CC cream.

€ 39,00. Inhoud 50 ml

Ingrediënt:

AQUA (WATER), CETEARY ETHYLHEXANOATE, CYCLOPENTASILOXANE, C12-20 ACID PEG-8 ESTER, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, GLYCERING, ETHYLHEXYL COCOATE, GLYCERYL STEARATE, PROPYLENE GLYCOL, TITANIUM DIOXIDE, BENZOPHENOME-3, C1 77492M C1 77491, C1 77891, SODIUM HYALURONATE, PUNICA GRANATUM FRUIT EXTRACT, TOCOPHERYL ACETATE, ALLANTOIN, DISODIUM EDTA, CARBOMER, TRIETHANOLAMINE, CETYL PHOSPHATE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, DIMENTHICONE, BHT, TRPOLONE, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, IMIDAZOLIDINYL UREA, SODIUM BENZOATE, POSTASSIUM SORBATE, PARFUM (FRAGANCE), ALHOP-ISOMETHYL IONONE, LINALOOL, HYXYL CINNAMAL, D-LIMONENEN, CITRONELLOL, BENZYL SALICYLATE, BENZYL BENZOATE

 

Ik gebruik een goed dekkende foundation wanneer ik echt wil uitpakken. Dat gebeurt niet vaak. BB en CC en DD is wat ik meer gebruik. Omdat ik een subtiele make-up gebruik voor dagelijks. Met de verzorgingseigenschappen naast de mooie tint en lichte dekking voel ik mij meer op mijn gemak dan met een perfecte make-up waar iedereen van zal afschrikken als de make-up af is. (misschien schrik ze nu al met of zonder make-up. ;-))

Gewoon BB en CC cream is een alternatief voor mensen zoals ik, die prioriteit hebben dat een gevoede huid belangrijker is dan een perfecte dekking. Foundation hoort een huid egaal te maken, maar minder te voeden en beschermende ingrediënten zoals dag cream BB, CC en DD dat geven.

 

Deze Utsukusy CC cream is van oorsprong een Japanse uitvinding waar het effect en resultaat in samenstelling ook weer anders kan zijn dan Westerse BB creams. Je kunt merken dat de goede dekking en hoge bescherming die deze Utsukusy CC cream bied met SPF 50, ik ben er dol op!

Mijn ervaring met Utsukusy CC cream. Utsukusy-schoonheid.nl bied niet alleen deze CC cream, maar ook BB en DD cream aan voor ieder wat wils. Toen ik dit product de eerste keer zag was ik wel een beetje teleurgesteld in de kleur. Hij lijkt iets meer roze en ik heb een gele ondertoon. Het zal zonde zijn als hij de verkeerde kleur is. Dat gebeurt regelmatig met CC, BB of foundation die ik gekocht heb. Ik heb hier een minder goed gevoel over. Nee hè, toch geef ik de moed nog niet op want het gaat ook over de formule, textuur en kwaliteit van het product.

Let’s tweet:

A little CC cream never hurts! Click To Tweet

 

Nou, dat moet ik maar zien te ontdekken. Ik kan niet wachten om het product op mijn huid te smeren, hoe sneller hoe beter. Een pompverpakking, dat is handig om te doseren. Ik heb gemerkt dat twee keer pompen voldoende is voor mijn hele gezicht. De dekking van het product is medium, net als veel foundation die ik gewend ben en graag gebruik. Geen perfecte gezicht dekking voor mij.

Met mijn foto’s gebruik ik ook expres geen filter. Sproetjes, littekens, acne, ik schaam mij daar niet voor. Het gaat om binnen, hoe mooi je bent. Toch? 😉 Dat horen wij vaker, natuurlijk het gaat ook om de buitenkant. Alleen als je wat ouder wordt dat heb je meer vrede met jezelf. Ik in ieder geval wel. Heb ik keus? Botox…? Nee, doe maar liever niet.

Utsukusy CC cream heeft een zachte frisse en bloemengeur. Makkelijk smeerbaar, wel merk ik dat bij zachtjes rond masseren de crème beter in mijn huid trekt. Als ik dit niet doe dat kan het klonterig, poederig worden zeker rond mijn wenkbrauwen.

⇓ Mijn blote gezicht.

Op het eerste gezicht lijkt de kleur wel aan de roze kant op mijn gezicht. Hij droogt matte op waar je zeker geen poeder nodig hebt om BB cream te setten. Mijn gezicht lijkt al vanzelf alsof ik een dunne laag poeder op heb. Ik heb het product ook op mijn nek gebruikt, niet op mijn decolleté, en ik zie nog het verschil van kleur met of zonder deze CC cream. Dat is niet de bedoeling, De kleur van gezicht en lichaam horen te matchen. Zonder make-up vind ik dat mijn gezicht nog vrij bleek is. Daarom heb ik maar een subtiele make-up look gemaakt.

Ik weet nog steeds niet wat ik moet denken van het product. Dus ik wacht ik nog even af. Een uur nadat ik het heb gebruikt lijkt de oneffenheid van kleur niet meer te zien. Het lijkt alsof de kleur van de foundation zich ontwikkelt en aanpast aan de kleur van mijn huid. Mijn gezicht en decolleté heeft nu dezelfde kleur. Uren later ziet mijn gezicht er nog steeds natuurlijk uit, maar toch stuk egaler en stralender dan zonder het product. Daarnaast, de CC cream droogt mijn huid zeker niet uit, ondanks het matte effect.

Deze look is van Utsukusy CC cream en Essence touch up to go! (binnenkort review).

Boven verwachting aan het eind van de dag ziet mijn gezicht er nog zo goed uit, net als toen ik in de ochtend begon. Even melden dat ik een droge huid heb. Dit kan ik niet voor een ander huidtype zeggen. Al geloof ik dat een vette huid blij zal kunnen zijn met het matte effect van dit product. Utsukuky zelf meldt al aan dat het geschikt is voor alle huidtypes.

Let’s tweet: Confidence wear it like make-up. Click To Tweet

Eindconclusie.

Wauw! Dit had ik niet verwacht, zeker niet hoe de
kleur zich ontwikkelde. Ik geef een duim up aan deze CC cream. Nu kan ik met een gerust hart deze cream gebruiken zonder bang te zijn dat mijn gezicht en nek een heel ander kleur is.

Goed voor je huid zorgen vind ik zelf nog meer belangrijk dat een make-up. Een make up hoort je imperfectie te verbergen. Ik geloof in een goede basis. Als de huid goed is, dan staat alles je ook geweldig, met of zonder make-up. Maar goede huidverzorging hoort je huid meer gezond te maken en te laten stralen. Dat doet deze Utsukusy CC cream zeker.

Dit product werkt erg goed bij mijn huid. Al, zoals ik altijd zeg, kan ik niet garanderen dat je hetzelfde effect krijgt als ik. Ik heb een vrij droge en super gevoelige huid. (wat vaak fout gaat, te pas en te onpas) En ondanks dat dat mijn gevoelige huid goed reageert op dit product, zal je altijd bewust moeten zijn en voorzichtig met een hoge SPF factor of een product waar parfum in zit, er is altijd de kans is dat je huid er niet goed op reageert. Iedere huid is weer anders.

 

Let’s tweet:

Be your own kind of beautiful. Click To Tweet

 

Nog een CC cream rijker, die voedt, verzorgt en beschermd tegen de zon. Ik ben blij en hij gaat met mij mee naar Thailand op vakantie dit jaar. SPF 50 is perfect voor de zonnestralen in Thailand. Hopelijk dat jullie jaloers zijn op de cream, dat hij binnenkort even naar een exotisch land meegaat, gun hem ook de vakantie hij gaat waarschijnlijk mee op de olifant rit, mee op een vlot of op de hangmat onder de kokosboom. Hmmm, wie weet misschien telt hij de dagen al af….ik sowieso wel.

 

 

 

Utsukusy CC cream. Interesse in dit product, kijk op Utsukusy-schoonheid en ook op FB pagina van Utsukusy. さようなら(Sayōnara) Tot de volgende YOBO (ヨボ) crème.