Review: Utsukusy Dragon Blood Creme.


Review: Utsukusy Dragon Blood Crème.

Utsukusy Dragon Blood Creme. Vandaag review ik Utsukusy Dragon Blood Creme.  Ik wil jullie graag laten zien waarmee ik de laatste maanden bezig was met mijn huidverzorging routine. Eigenlijk niet veel.

Ik blijf gewoon trouw aan een product. Zoals ik zo vaak heb gemeld over mijn overgevoelige huid. Te veel experiment op huidverzorging producten en cosmetica eisen een hoge tol op mijn huid.

Balen van de littekens van de puistjes die nog steeds zichtbaar aanwezig zijn op mijn gezicht. Enorm en flink balen! Toch, als een mens zal je van je fouten moeten leren en dat is ook wat ik doe.

Naast dat ik heel voorzichtig ben met de keuze die ik maak met wat ik op mijn gezicht smeer. Ik ben overgestapt naar dierproefvrije producten en ben ontzettend blij met deze keus. Eerst dacht ik dat het moeilijk zou zijn, maar het valt heus mee. Ik raad het iedereen hier aan.

 

 

Ik leer mijn litteken te accepteren zoals het is. Lees hier een artikel over hoe acne mijn leven veranderde en mijn blog? Wat is gebeurt maakt mij sterker en nog meer dankbaar. Klinkt dat overdreven? Ik vind van niet. Als je na 41 jaar van je bestaan ineens meerdere zichtbare littekens op je gezicht krijgt zoals ik zal je dat goed begrijpen.

De laatste tijd richt ik mij ook wat meer op het innerlijke gebied van mijzelf. Dat zie je ook terug op de blog. Af en toe terug naar de basis, dat doet een mens goed. Door meer rust en minder stress, dat weerspiegelt op mijn innerlijk en op mijn huid. Natuurlijk, een goede huidverzorging crème past bij mijn huid en is ook het ultieme ingediend hiervoor.

Ik geef aan dat ik het liefst deze Dragon blood van Ilona wil reviewen. Gelukkig ziet Ilona mijn oprechtheid en geeft zij mij de kans, waar ik ontzettend verrast en blij mee ben.

Ik heb al enthousiast verteld hoe mijn eerste ervaring met Dragon Blood crème was. In dit artikel De proef van Utsukusy Dragon Blood Enpitsu Micro Needing Behandeling kunnen jullie dat teruglezen. Toch kan het anders zijn als je een keer of op de lange termijn een product gebruikt. Dat ontkent niemand geloof ik.

 

 

Utsukusy Dragon Blood Creme.

Utsukusy is een mooi merk dat zich al lang heeft gericht en meedenkt aan de natuurlijk en het dieren welzijn. Je ziet het al aankomen. Een biologisch product dat dierproefvrij is!

Veel bloggers zijn laaiend enthousiast van dit merk. Ik ben er ook de een van. Ik ga niet zeggen dat alle producten bij iedereen zullen passen. maar bij twijfel kun je altijd advies vragen aan Ilona van Utsukusy-schoonheid.nl Ilona weet zeker raad.

Harsextract Dragon Blood is een extract verkregen uit de hars van de Croton lechleri boom, oorspronkelijk uit het Amazonewoud. Wil je zien hoe de dragon blood plant (de Croton lechleri boom ) er uit ziet? Klik hier

Prijs € 78,00

 

 

Ingrediënt:

AQUA, ETHYLHEXYL METHOCVINNSMSYR, HLYVRTYL DYRSTSYR, C12-20 ACID PEG-8-ESTER, DECYL OLEATE, PROPYLENE GLYCOL, CETAERYL ETHYLHEXANOATATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, BENZOPHENONE-3, GLYCERIN, ALOE BARBADENSIS GEL, HYDROLIZED COLLAGEN, ALLANTION, SODIUM CHONDROIRIN SULFATE, NICA, CARBOMER, THIETHANOLAMINE, TITANIUM DIOXIDE, CETUL PHOSPATE, CERATONIA, SILIQUA GUM (CAROB BEAN GUM), BHT, DIMETHICONE, 1,2,- HEXANEDIOL, CAPRYLILYL GLUCOL, IMIDAZOLIDINYL UREA, TROPOLONE, PHENOXYETHANOL, PARFUM (FRAGANCE), LINALOOL, GERANIOL, CITRONELLOL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, CI 16035, CI 42090.

Utsukusy Dragon Blood Crème bevordert regeneratie van de huid. Het hars (dragon blood) heelt de wonden van de boom en heeft hetzelfde effect op de huid. Verstevigt, herstelt, geneest en is een effectieve rimpel filler.

 

 

Wat maakt het bijzonder. (info van Utsukusy-schoonheid.nl)

⇒ Organisch product. Er worden geen chemicaliën gebruikt in de verzamelgebieden. Er wordt speciale aandacht besteed aan het verzamelen en opslaan van hars.

⇒ 100% natuurlijk. Het oplosmiddel is een sterk gezuiverd glycol uit gefermenteerde suikers. Propilene of Butilene glicol worden niet gebruikt.

⇒ Warmte wordt niet toegepast bij de extractie en verwerking, zodat alle eigenschappen van de hars behouden blijven.

⇒ Component gecertificeerd duurzaam oogsten. Een Fair trade product welke niet alleen de natuur maar ook lokale gemeenschappen helpt.

Inhoud: 50 ml

 

 

Noch de naam maar ook de kracht van de crème in deze gouden bol pot die indruk op mij heeft achtergelaten. Utsukusy Dragon Blood, belooft anti-oxidant en genezende werking, een gezonde huid en een effectieve rimpel filler. Ik kan niet anders zeggen dan dat Utsukusy Dragon Blood, doet wat hij hier belooft. Zoals de eerste dag gebruikt tot de dag van vandaag ben ik tevreden. Wat een fijne crème.

Op mijn gevoelig huid reageert deze crème erg goed. De beste keuze voor mijn huid en voor het milieu. Vroeger was ik mij er niet echt van bewust hoe een huidverzorging bij zou kunnen dragen aan onze mensheid en aardbol. Tegenwoordig weet ik beter. Ik ben blij dat mijn inzicht nu veranderd is. Een mooi, stralend gezicht met een klein stukje bijdrage aan onze natuur. Wat wil je nog meer. Bedankt Utsukusy!

 

 

Hele set van Dragon Blood Beauty Box voor nog meer ultiem resultaat! Dat is mooi van Utsukusy producten dat je kunt zowel thuis als in de salon kunt laten behandelen. Meer info: Utsukusy-schoonheid.nl  of meedoen met Facebook pagina voor een leuke winactie klik hier.