30 dagen yoga challenge


30 dagen yoga challenge. 

30 dagen yoga challenge. Persoonlijk verhaal.  De tijd dat de zon gaat schijnen komt vaker. Yey! Het leven gaat weer bloeien voor mij. Ik heb meer energie door de zon. Ondanks dat ik niet eens een ongezond leven leid, kan ik niet zeggen dat ik echt een clean & duurzaam leven heb.

Beetje suiker hier en daar, zout, stukje taart..noem maar op. Ik eet alles, ondertussen ben ik al een jaar bezig met mijn Sixpack challenge. Was het maar zo makkelijk, dan was iedereen al de trotse eigenaar van een Six pack.

Ik ben dol op lekker eten en nog steeds bezig met mijn Six pack challenge. Maar niet te serieus. Mijn lichaam is redelijk fit, maar nog niet helemaal on top of the game. Nog
geen Six pack dus. 😉 Terwijl ik niets te melden heb over een update van mijn Six pack challenge, behalve dat ik die nog niet heb.

 

 

Iedere keer dat de kindervakantie voorbij komt, sport ik wat minder. Ik was even in De Eifeltoren Parijs en Normandië geweest. Daarom ga ik nu weer mijn sport routine oppakken. Fitness kies ik door de simpele reden dat het binnen is. Buiten is het te koud voor mij om hard te lopen of te trainen.

Het is ook niet lesuur gebonden. Wat heel flexibel is voor mijn werk en mijn gezin. Ik ga naar de gym wanneer het mij uitkomt. De avond is de enige tijd dat ik niet naar de gym wil. Dat is mijn rust tijd.

Yoga is wat ik al jaren doe. Er is altijd wel tijd dat ik dat fanatiek iedere dag doe. De laatste paar jaar doe ik het nog wel maar erg kort en heel weinig. Vaak sla ik het zelfs over omdat ik al naar de gym ben  geweest. Gebrek aan tijd, dat is een excuus.

 

Bron foto’s lees disclaimer.

 

Terwijl yoga erg goed voor mij is. Mijn lichaam reageert echt goed op yoga. Ik denk dat veel mensen het effect weten dat yoga op je lichaam heeft.  Anders heb ik er hier een artikel over 10 redenen waarom yoga goed voor je is?  Voor mij het wordt weer tijd om mijn deze oude liefde te  herpakken. De zon zorgt dat ik er zin in krijg.

Ik pak de yoga mat weer op en begin met de yoga oefeningen. Oh, dat merk ik meteen, mijn lichaam is een stuk minder lenig dat het was. Flinke spierpijn van de krachttraining helpt daar zeker niet echt bij. Ik moet opnieuw starten met yoga, dat besef ik goed.

Google naar 30 Days of Yoga Challenge en kom eerst Yoga with Adrienne tegen. Wat heel goed is maar haar stijl is echt voor iemand die het heel rustig aan wil doen en rustig opbouwen. Daarom kies ik er voor om DOYOUYOGA.com te volgen met de 30 dag challenge. Het is maar 10 minuten per dag. Op deze manier houd ik het zeker vol om yoga op te pakken.

 

 

Join the 30 Days of Yoga Challenge on DOYOUYOGA

DOYOUYOGA.com

 

 

Let’s get started- Day 1- The 30 Days of Yoga Challenge.

 

Mijn eerste dag challenge is al achter de rug. Deze eerste les begon bij opening van de heupen. Voor ik het weet is de tijd om. Ik kan niet wachten tot mijn lichaam weer soepeler en leniger voelt als een paar jaar geleden. Wij zullen zien hoe ik deze challenge ervaar en hoe yoga echt invloed heeft op mijn dagelijkse leven. 30 dagen yoga challenge update komt zeker terug.

Ondertussen ga ik nog steeds naar de gym, in combinatie met cardio en krachttraining. Net te laat naar bed is ook niet echt een goede frisse start van de dag. Veel moet veranderen aan mijn routine en ik ben er nu mee bezig.

30 dagen yoga challenge. Hoe is het met jullie? Merk je wel dat door beter weer en zon je meer zin krijgt om te bewegen? Doe je ook wel soms aan yoga?