Terugkijken op mijn blog jaar.


Terugkijken op mijn blog jaar.

Dit jaar is er veel veranderd voor wat betreft mijn blog. Sowieso blog ik nu 3 dagen per week i.p.v. dagelijks (en soms kan er wel extra artikel komen). Ik voel mijn balans weer meer dan ooit tussen mijn blog en mijn privé leven).

Sinds ik begon met bloggen was ik heel veel tijd kwijt en kon ik vaak de blog niet loslaten. Ik was te veel met mijn blog bezig. Met mijn hoofd en in mijn vrije tijd. Ik ging maar door.

Heel toevallig had ik 2 maanden vakantie in Thailand en dat was toevallig net wat ik nodig had om mijn ogen te openen dat er een leven naast bloggen is. Het heeft mij achteraf veel veranderd. Door deze vakantie heb ik meer afstand, rust kunnen nemen van mijn blog.

 

⇓ Terugkijken op mijn blog jaar.

 

 

Ik heb per dag geleefd in de vakantietijd en ben bij het moment gebleven. Niet eens over mijn leven of mijn blog nagedacht. Gewoon mijzelf zijn en alles gaat gewoon vanzelf. Genieten, iedere dag, met alles wat je doet, al is het maar een klein ding. Dat was ik even vergeten omdat ik maar steeds aan het rennen was.

Toen ik thuis kwam van Thailand veranderde ik en deelde ik mijn leven opnieuw in. Naast minder bloggen, heb ik mijn hele huis overhoop gegooid. Al mijn kleding uitgezocht en bergen weggegooid. natuurlijk gooide ik wel eens vaker wat kleding weg, maar niet genoeg. Deze keer wilde ik echt alles opgeruimd hebben. Mijn boeken, mijn make up, dingen die onnodig waren, maar toch maar bewaren, “voor het geval ik het ooit nodig heb”. Bewaren? Nee hoppeké.. weg ermee.

 

 

 

 

 

 

Mijn partner is blij. Er is zelfs een plank over in mijn kledingkast. Opgeruimd huis en een opgeruimd hoofd. Te veel tijd besteed aan mijn blog. Dat er minder tijd voor ander dingen over blijft, zoals sporten, tijd voor iets persoonlijks, dat wil ik niet meer.

 

De artikelen van afgelopen jaar categorie BEAUTY AND THE BLOG :

⇒  Inspiratie reclame van  Dove choose beautiful

Mijn kijk op de wereld van make up

waarom blog jij?

Is het belangrijk hoe je jezelf laat zien op je blog?

⇒ Kwetsbare verhalen op de blog

⇒Adblocker

Ben jij make up verslaafd

⇒Dure cosmetica kopen hoe doen jullie dat?

Deel je link op de facebook group

⇒Achter de scherm van choose beautiful

Blog norm

Hebben wij een succesvolle blog?

De waarderingen van anderen voor je blog

Voor wie blog je?

Welk type make up gebruiker ben jij?

Fotos op je blog. Vind je dat belangrijk?

Waarom heb ik een beautyblog?

3 vragen over blog

⇒ Lange termijn relaties of de korte affaires blog.

Blog moe?

⇒ Ik ben een doelloze blogger

 

Bloggen is een echt een superleuke hobby, maar het heeft niet meer de prioriteit dat het moet. Het is een extra aanvulling voor de gezelligheid. Het is geen werk. Eten, slapen dat moet ik iedere dag. Bloggen? Dat mag maar hoeft niet. Nee.

Terugkijken op mijn blog jaar. Ik had niet verwacht dat dit resultaat er uit zou komen. Ondanks dat ik ontspannen het nieuwe blogjaar in wil. Betekend dat niet dat ik niet  serieus bezig ben als toen ik iedere dag blogde. Bloggen kost nog steeds veel werk en veel tijd. Ik ben ook nog steeds aan het zoeken over alles en nog wat met blog gebeurtenissen. Hoe zit het met jullie? Heb jullie wel eens twijfel over je blog? 

 

 

 

 

Lees ook:

Is het belangrijk hoe je jezelf laat zien op je blog?

kwetsbare verhalen op de blog.

Deel je link op de Facebook group.