Review: Skin Perfecting 2% BHA Lotion Paula’s Choice.


Review: Skin Perfecting 2% BHA Lotion Paula’s Choice.

Review: Skin Perfecting 2% BHA Lotion – Paula’s Choice. Ik heb mij verdiept in AHA of BHA en veel goeds over de producten van Paula’s Choice gehoord. Ik heb niet voor Paula’s Choice 2% BHA gel gekozen en ik heb er een reden voor. 

Uit nieuwsgierigheid en goede hoop voor de redding van mijn huid gun ik mijzelf een kans om Paula’s choice uit te proberen.

Het duurde wel eventjes voor ik er uit was wat ik nodig had. Er is zo veel keus op de website van Paula’s choice Nederland. Ik keek mijn ogen uit. Zo veel producten die ik graag wil proberen van het merk. Maar ik begin met eerst 4 producten te bestellen.

Maar omdat ik de producten van dit merk nog nooit geprobeerd heb. Heb ik er twee van een full size.

Paula’s choice skincare perfecting 2% BHA Lotion.

⇒ Paula’s choice Sun Care Broad-Specrum SPF43 Sunscreen Spray gekocht

 En twee mini size om te testen:

⇒ Paula’s choiceResist Daily Smoothing Treatment 5% AHA.

 ⇒ Aula’s Choice Skincare Skin Recovery Antioxidant Serum.

 

Salicylzuur is de eerste reden dat ik dit product heb aangeschaft. Ik heb een droge en gevoelige huid wat snel geïrriteerd is. Last van diepe onder de huid acne, verstopt onder de poriën, rood onrustig gezicht plus ongelijke kleur op mijn gezicht. (lichte en donkere kleur op mijn gezicht)

Als het bewezen is dat het product echt goed bij mij werkt zal ik zeker de full size kopen. Dat vind ik super, plus een voordeel van dit merk, je kunt eerst een kleine maat proberen voordat je een groot bedrag gaat uitgeven.

De 30 dagen niet goed, geld terug garantie spreekt mij ook aan hoe goed de producten dan waarschijnlijk zijn. Al hoop ik meer dat de producten goed zijn werk doen dan dat ik het moet terugsturen. Want dat betekent dat mijn zoektocht voor een betere huid opnieuw gaat beginnen.

 

Wat zegt Paula Choice zelf:

Huidtype: Normale huid | Droge huid

Huidprobleem: Acne | Eczeem | Gevoelige huid | Mee-eters | Puistjes | Roodheid | Rosacea

Prijs: € 31,90

Inhoud: 100 ml

Let’s tweet:

Love the skin you’re in. Click To Tweet

Deze verfijnde, licht hydraterende formule met 2% salicylzuur (BHA) en antioxidanten vermindert mee-eters en onzuiverheden effectief. De lichte crème ex folieert het huidoppervlak en reinigt tot diep in de poriën waar vaak de verstopte poriën ontstaan. De luchtige samenstelling zorgt voor een lichte vloeibare crème die de huid zijdezacht houdt.

⇒ Lichte dunne crème met BHA.

⇒ Bevat 2% salicylzuur.

⇒ Vermindert mee-eters en onzuiverheden.

⇒ Bevat plantaardige oliën, anti-oxidanten, anti-irriterende en waterbindende werkstoffen.

⇒ Licht hydraterende formule.

⇒ 100% geur- en kleurstofvrij.

 

Let op:

⇒ Gebruik geen producten met salicylzuur (betahydroxyzuur ofwel BHA) wanneer je allergisch bent voor aspirine (acetylsalicylzuur).

ingrediënt:

Water, Cetearyl Alcohol, Squalane, Glycerin, C12-15 Alkyl Benzoate, Glyceryl Searate, Angustifolium (Willow Herb) Flower/Leaf/Stem Extract, Camelia Oeifera (Green Tea) Leaf Extract, Vitis Vinifera ( Grape) Seed oil, Prunus Amygdalus Dulcis ( Sweet Almond) Oil, Beta- Glucan, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Bisabolol, Sodium Butylenen Glycol, Acocia Senegal Gum, CyamopsisTetragonoloba ( Guar) Gum, Tocophero, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate.

Ik heb hier een erg nuttige video ⇓ voor mensen die meer willen weten over AHA of BHA.

Your AHA and BHA Exfoliant Questions, Answered:

Skin Perfecting 2% BHA Lotion Paula’s Choice.

Ik ben niet gespecialiseerd op huid gebied en wetenschappelijke ingrediënten, dat is niet mijn “cup of tea”. Dus laat mensen die daar echt verstand van hebben dit maar beter vertellen, de video hierboven dus. Ik ben overtuigd dat jullie er extra van kunnen leren, net als ik.

Waarom heb ik Skin Perfecting 2% BHA Lotion- Paula’s Choice gekocht? Ik heb het product al een tijdje geleden gekocht voordat ik de video gezien had. En ik was echt blij dat ik toch de goede keuze had gemaakt voor mijzelf.

Ik heb pas sinds een paar jaar veel last van acne die diep onder mijn huid zit. Je ziet het, maar kan niet knijpen. Soms hij is echt groot, eng en lelijk. Hij zit zichtbaar diep onder de poriën van mijn huid. Het komt door mijn dikke huidlaag, wat vaker voorkomt bij Aziatisch bloed dan bij westerlingen (dat heb ik in het boek Skin gelezen).

Daarnaast heb ik een oneven kleur van mijn huid op mijn gezicht plus onrustige rode plekken op mijn gezicht. Dus ik duim en ben benieuwd of Skin Perfecting 2% BHA Lotion- Paula’s Choice mij zal kunnen helpen.

 

 

Hoe gebruik ik het:

Ik heb het product een tijdje gebruikt. Ik gebruik het meestal ‘s avonds en dan overdag Biomed serum, crème of andere producten die ik op dat moment aan het testen ben. Ik gebruik het hooguit 2-3 keer per week, niet achter elkaar omdat ik het gevoel heb dat het te sterk reageert op mijn huid als ik het iedere dag gebruik.

Ik heb naast een droge, ook een zeer gevoelige huid, vergeet dat niet. Ik blijf het ook gewoon op deze manier gebruiken, zolang dat het werkt. Als anders bij jou werkt, dat kan. Dan kan je het misschien wat vaker of een andere sterkte % gebruiken.

Wat ervaar ik bij Skin Perfecting 2% BHA Lotion- Paula’s choice:

De kleine puistjes en rode beginsels van puistjes verminderen meteen zichtbaar. Ik heb nog steeds een grote puist (echt groot), maar veel minder kleine puistjes als ik het product gebruik. Mijn gezicht wordt er rustig van.

Na een korte tijd gebruik is de oneven kleur op mijn gezicht er niet meer. Ik heb nu een kleur gezicht wat er beter uit ziet. Dat is mij echt opgevallen. Mijn gezicht wordt ook stuk egale
r. De geïrriteerde rode plekken, overal op mijn gezicht zijn er ook niet meer.

 

Ik ben erg blij en heel tevreden met het product. Skin Perfecting 2% BHA Lotion- Paula’s choice!

Ik heb zelfs het product geprobeerd op plekken waar ik mij vaak scheer (mijn lichaamsdeel) waardoor soms puistjes en rode plekken ontstaan van irritatie. Weet je wat? Het helpt! Echt. De huid wordt zachter, minder geïrriteerd en ziet er ook mooier uit.

Ik denk dat je even moet zoeken welke hoeveelheid % van AHA of BHA geschikt is voor jou. Iedere huid is anders. Maar als je dezelfde last hebt als ik raad ik dit merk zeker aan. Het werkt echt.

 

Wel heel belangrijk om op te letten bij gebruik van het BHA of AHA product is dat je je goed moet beschermen tegen de zonnestraling. Daar heb ik geen probleem mee. Ik gebruik zelf het hele jaar door zonnebrand met een hoge factor, al is geen zon. Op dit moment is een van mijn favorieten ook van Suncreen Spray SPF 43 Paula’s Choice.

Ik heb nog twee producten van Paula’s Choice die ik ga reviewen. Na deze vier producten ga ik zeker graag in de toekomst meer van dit merk uitproberen, dat weet ik al zeker van mijzelf.

Hebben jullie zelf ervaring met Skin Perfecting 2% BHA Lotion- Paula’s choice? Of misschien de gel versie? Ik heb de lotion versie gekozen omdat dat beter is voor mijn droge huid. Als je een vette of combinatie huid hebt, dan zal de liquid en gel versie je goed doen. Meer info: Paula’s Choice.nl