De waarderingen van anderen voor je blog.


De waarderingen van anderen voor je blog.

De waarderingen van anderen voor je blog. Hoe belangrijk zijn de complimenten en de waarderingen van anderen voor je blog? Ben je soms blog-moe en raak je gedemotiveerd door het feit dat je blog geen succes lijkt te boeken? Er is niet genoeg traffic. Te weinig reacties, page views of die unieke bezoekers die weg blijven?

Vergelijk je je soms met een andere blog? (Ik had hier, toen ik begon, wel soms moeite mee) Ik voelde mij soms geïntimideerd door de praatjes van de anderen. Het fijne is dat, door de tijd heen, ik nu beter weet en de wijsheid die ik onderweg geleerd heb doet mijn denkwijze over blogs en bloggers veranderen. Ik heb de tijd om te lezen wat anderen er over denken. Zoals

Wel of niet foto’s van kinderen op de blog? lees hier mijn mening.

Comment’s zijn onbelangrijk zolang de bezoekersaantallen maar groeien. Is dat ook zo bij jullie blog?

⇒ Geen lange artikelen meer.

Als ik diep nadenk blijft mijn blog nog bestaan omdat ik zelf ben blijven bloggen en er werk van maak. Niet vanwege statistieken.

Uren, iedere dag die ik besteed aan mijn blog komt niet door complimenten van anderen. Complimenten zijn super leuk om te horen natuurlijk. Maar wij houden vol omdat wij plezier beleven aan wat wij doen. Ik denk dat als je alleen maar waardering verwacht van buitenaf, of dat in compliment of samenwerkingsvorm is, dat het heel lastig wordt om het vol te houden met je blog.

Wat is de waardering voor je blog eigenlijk? Reacties, comments, veel volgers, veel samenwerking. En, stel voor dat je dat niet hebt, wat dan? Niet veel reacties, amper of bijna nooit samenwerking (sommige bedrijven vinden je juist ongeschikt of niet goed genoeg) geen 20,000 volgers en dagelijks veel likes of social media.

De waarderingen van anderen voor je blog.

Laten wij door de mening van de andere mensen ons bloed, zweet en tranen bepalen dat wij in onze blog stoppen? Natuurlijk is het fijn dat veel bloggers dat het waar kunnen maken. Maar hoe zit het met de rest?

Dit is wat ik denk. Net als alles in je leven. Je laat je leven ook niet leiden door goedkeuring of waardering van anderen? Waarom zal je dat dan wel doen met je blog? De leukste hobby die er is. Gewoon blijven bloggen lieve mensen en geniet ervan. Genieten  is het sleutelwoord. 🙂 De waarderingen van anderen voor je blog, is dat belangrijk? Hoe zit het met jullie?