Review: L’Oréal Nude Magique Cushion.


L’Oréal Nude Magique Cushion

L’Oréal Nude Magique Cushion. Dat is het nadeel van veel te veel vlogger, blogger en beauty YouTuber zitten te kijken. Het beïnvloed je wat je gaat kopen. Lancome is al lang met cushion foundation bezig. In Azië is het ook een nieuwe hype. Nu is het ook fijn dat Loreal een cushion uitgebracht heeft voor een iets vriendelijkere prijs.

Al is de prijs niet exclusief, de verpakking is dat wel. Het valt op, is mijn smaak, fris, erg mooi, luxe en vrouwelijk.

 

 

Toen ik hier over hoorde kon ik bijna niet wachten tot het product in de winkel verkrijgbaar was. Dat lijkt een super product voor mij, was mijn eerste gedachte. Dewy en glow! Wel blijf ik twijfelen om deze Loreal te kopen omdat het bedrijf geen dierproefvrije producten heeft. Waarom Lóreal? Waarom? Maar mijn duistere Jeapiebel heeft mij in de grip. Dierproefvrij of niet, ik zál dit Loreal Nude Magique cushion gaan proberen. Ik ben een slecht mens. Ik weet het en … Ik eet ook vlees..sorry..

Waar ik blij mee ben met deze foundation is dat hij een gele ondertoon heeft. Niet alleen roze. Dat is fijn voor een Aziatische als ik.

 

 

Mijn ervaring met het product is dat het goed blijft zitten en makkelijk te blenden is. Voor mij geeft Loreal Nude Magique cushion meteen een matte effect. Niets is duwy aan deze foundation, zeker niet voor mij. Heb ik dat? Duwy is de reden dat ik graag de foundation wil proberen. Mijn gezicht lijkt alsof ik al poeder heb gebruikt.

 

De dekking is medium. De kleine littekens zie ik niet terug. Voor mij is het redelijk goed. Hij kan ook nog opbouwen.

Het fijne aan dit L’Oréal Nude Magique Cushion is dat het matte effect niet veranderd. Het wordt niet erger, mijn huid gaat ook niet uitdrogen aan het eind van de dag. Alles is zoals toen ik begon. Dat is tenminste goed.

 

 

Wanneer ik Mineraal facial spray, Evian facial spray, Utsukusy Onsen de Dogo of olie er achteraan gebruik ziet mijn huid er met foundation er een stuk beter uit. Mijn gezicht lijkt meer natuurlijker en zeker duwy en glow.

 

Ik heb een droge huid. Met een vette huid lijkt mij dat deze foundation meer geschikt is. Het probleem is, ik lees wel eens dat iemand met een vette huid vind dat de foundation te duwy is. Waarschijnlijk zal je zelf moeten overwegen hoe graag je een cushion wilt. Gewoon proberen. Ieder mens ervaart een product toch weer anders.

 

 

Ik moet hier ook melden dat ik niet graag de spons gebruik die ik heb meegekregen. Ik hou niet van een vieze spons. Ik gebruik liever een kwastje. Nu nog afwachten hoe lang ik het product kan gebruiken. Hopelijk dat hij niet snel uitdroogt.

Ik vind dat een kwastje geen slechte optie is bij deze foundation. Lóreal doet goed werk om Cushion op een wat redelijke prijs aan te bieden € 17. Is Loreal Nude Magique cushion iets voor jou? Ben je ook fan van cushion?