PS love night eyeshadow palette


PS love night eyeshadow palette.

PS Love Night Eyeshadow Palette. Een budget  cosmetica merk van Primark. Ik review graag alle mooie kleuren oogschaduw. Dat is waar mijn plezier ligt. Heel veel geld uitgeven aan zoveel oogschaduws die uiteindelijk in de kast belanden, of worden weggeven vind ik zo zonde. Het is te veel voor een persoon om te hebben.

Ik vind fotografie echt leuk en kan er echt van genieten om een PS Love Night Eyeshadow Palette van €3 er zo leuk en vrolijk te laten uitzien zoals je ziet op de foto’s. En aangezien ik van plan ben om nog lang hier over costimetica te gaan reviewen, wie weet hoe veel geld ik hier nog in ga stoppen in de komen de jaren. Natuurlijk reviews en een blog maken is echt heel leuk, maar het geld groeit ook niet aan de bomen. Ik heb geen zin om iedere week 100 euro uit te geven aan make-up. Hoe leuk ik dat ook vind.

Dan vind ik de opleiding van mijn twee opgroeiende kinderen veel belangrijker dan dure make-up te kopen voor mijn blog. Ik geniet heel erg van mijn blog, maar er is ook een grens. Ik spaar dat geld liever voor opleiding voor mijn kinderen, aangezien in de toekomst waarschijnlijk geen studie financiering meer beschikbaar is. En zelfs als dat nog wel bestaat, dan nog maak ik zelf de keus.

 

 

 

Ik vind het jammer dat ons kabinet de opleiding van de toekomst van het land ( kinderen) minder belangrijk vind dan andere zaken. Dus dan spaar ik liever geld voor de toekomst van mijn zonen dan voor mijn eigen hobby, plezier in het opmaken. Wat vinden jullie hiervan?

Bij mij gaat om hoe ik de cosmetica ervaar. Meer genieten van de inhoud, dan van het merk en de prijs op zich. Al weet ik dat heel veel Nederlanders daar anders over denken. Ik zeg geen nee tegen Chanel, Dior, Urban Declay, of nog meer High End Producten. Ik denk jullie ook niet. Maar om iedere week 3 van die producten te kopen, daar heb ik het niet voor over.

Al moet ik toegeven dat ik een zwak voor uiterlijk heb. Als de verpakking heel mooi of apart is, dan wil ik dat graag kopen.  Zoals producten van The Balm cosmetics. Ik ben gek op hoe het product er uit ziet. Het liefst wil ik ze allemaal kopen, al zullen veel van de product me niet echt staan wegens mijn huidskleur. Maar de verpakking is zo mooi. Echt anders dan de Primark cosmetica. Maar dat zie je ook terug in de prijs.

 

Inderdaad je ziet het, €3 kost dit palet. Het is ongelofelijk. Maar je ziet het bij Primark. En kijk hoe mooi het is. Ik wordt er iedere keer gelukkig van als ik een nieuw oogschaduw palet open maak, iedere keer vind ik het zo zonde dat ik hem moet gebruiken. Het maakt bijna niet uit welk merk ze zijn, het ziet er allemaal zo mooi uit, net als snoep, met al die kleuren.

Ik neem dit palet mee, puur vanwege de prijs. Ik wordt zo afgeleid door de prijs dat ik vergeet op te letten of de PS Love eyeshadow bij mij zal passen of niet. Dit pallete bestaat uit veel bruin, taupe en earthtone en ik vrees dat dat mij niet zo goed zal doen op mijn ogen. Maar het gaat in dit review over de kwaliteit van de eyeshadow. Ik zal daar maar op focussen.  Mijn favoriete kleur is blauw natuurlijk.

 

 

 

Van een bronzer die ik bij The Balm Cosmetics al €21 betaalde, terwijl ik bij primark Beautiuful Bronze Everyday Glamour Sunkissed en Beautiuful Bronze dawn to dusk Sunkissed € 3.50 heb neergelegd, plus 8 extra oogschaduws er bij. Het palet waar ik ook nog tevreden over ben. Soms worden wij consumenten meer verleid door uiterlijk, naam en merk van het bedrijf dan de kwaliteit dat er in zit. Ik zeg hier niet dat een duur product niet goed is. Ik zeg dat een budget product kan ook goed zijn, dat is meer wat ik zeg.

 

 

Al vind ik mijn look op de foto’s niet eens slecht, mooi zelfs, toch ben ik absuluut niet tevreden met deze PS love night eyeshadow palette. Her kleurpigment is niet echt goed, jullie willen niet weten hoeveel lagen ik heb moeten aanbrengen. Ik vind dat hij niet goed genoeg is. Wat anders dan wat ik heb ervaren bij Beautiuful Bronze Everyday Glamour Sunkissed en Beautiuful Bronze dawn to dusk Sunkissed  die ik ook bij Primark heb gekocht. Zo zie je maar weer hoe belangrijk het is om het toch zelf te proberen.

Dit PS love night eyeshadow palette wordt toch weer eens weggeven. Jammer want ik heb nog zo’n palet in de dag versie, PS Love Days Eyeshadow Palette en daarvan moet ik nog een review geven. Ik denk niet dat het wat wordt. Maar ik moet ook weer niet te snel mijn conclusie trekken. We zullen zien. Gelukkig, hij kost geen € 40, maar € 3 eurie en dit bedrag heb ik er wel voor over, voor mijn hobby.

PS love night eyeshadow palette. Hebben jullie al eens Primark cosmetica uitgeprobeert? Wat is jullie ervaring?