Romdom Jeapiebel. #1


Romdom Jeapiebel. #1

Romdom Jeapiebel. Ik blog nu bijna een jaar en veel bloggers onder ons weten hoeveel werk er in zit. Je moet jezelf zijn. Uren besteed ik aan mijn blog en uren aan mijn foto’s voor make-up reviews. Dus, verandering mag komen. Wij moeten onszelf zijn met onze blog. En voor wie blog ik?

Gisteren heb ik een massage ondergaan na heerlijk te kunnen uitslapen. Daarna had ik een fietstocht gemaakt naar het dorp vlakbij waar ik woon. Over schoonheid gesproken het zit ook niet alleen in de lipstick de pot crème en fles parfum.

 

Verse bloemen ontbreken liever nooit in onze huis.

 

Schoonheid is overal. Je moet het gewoon in kunnen zien. Het is buiten, langs de weg, in de natuur, tijdens de lunch, in de andere mensen en zelfs in wat wij eten.

Koken en eten zijn mijn grote hobby’s, dat heb ik heb aan mijn moeder te danken . Het is mijn manier om in verband brengen met mijn moeder en de manier om liefde te uiten aan mensen waar ik van hou. Dat deed mijn moeder ook altijd.

Ik zelf als moeder mag gelukkig ook altijd koken en al die gezonde dingen aan mijn kinderen presenteren. “Ik lust het niet mam.” “Probeer maar te eten schatjes. ” Goede basis dat hoor je te leggen voor je kinderen. Dat is ook een vorm van schoonheid, toch?

 

Even snel eten gemaakt na een fietstocht, misschien snel, maar wel gezond. 😉

 

 

Ik heb genoten van de dag gisteren, geen uren voor de computer en mooie foto’s maken voor mijn blog, maar gewoon even snel alle foto’s gemaakt met mijn telefoon. Samsung, Thanks! I love you. I really do. Wat ben ik dol op deze telefoon.

 

Op een bank gezeten in de zon en genieten van al die beestjes, wat zijn ze lief.

 

 

Lekker buiten fietsen ondanks dat het niet super warm was. Lekker boodschappen doen bij Jumbo in een ander dorp. Niet dat bij onze geen Jumbo is, maar het geeft een heerlijk vakantie gevoel om ergens anders boodschappen te doen in een supermarkt die je niet kent. Doen jullie dat wel eens? Afwisselen van supermarkt?

 

 

 

Mijn look die ik van Make-up Revolution Iconic 2 palette heb gemaakt. Met mijn natuurlijke lippenkleur. Geen lipstick omdat ik een koortslip heb.  Ik kan niet wachten om weer lipstick te kunnen dragen. 🙂

 

Romdom Jeapiebel.

Terwijl jullie dit lezen sta ik te zweten in de sportschool waarschijnlijk,  om aan mijn andere onderdeel van schoonheid te werken. Mijn gezondheid dus… 😉 Hoe was jullie weekend trouwens? Hopelijk kunnen jullie nog genieten van deze tweede pinksterdag!