Natuurlijke Emu olie van Supernaturals.


Natuurlijke Emu olie van supernaturals.

Natuurlijke Emu olie van Supernaturals.nl Ik heb wel lang moeten wachten op deze Emu olie, net als het een hele tijd duurde voor het review van deze olie kwam. Het mooie is dat ik genoeg tijd had om de olie te gebruiken. Mijn vakantie in Thailand is voorbij. Ik heb een doos vol met beauty producten meegenomen naar Thailand om zelf uit te proberen en ook om veel mooie producten als cadeau te geven aan familie en vrienden. Ik geef toe, in mijn eentje gaat het nooit lukken om alles op te maken. En mooie leuke dingen kan je beter delen, toch?

Emu, kennen jullie die olie? Voor mij is hij ook nieuw. Omdat ik niet zo bekend ben met deze olie, is het juist fijn om nieuwe kennis aan mijzelf bij te brengen. De afkomst van het verhaal komt uit Australië. Australische mensen zijn van jongs af aan bekend met de kracht van deze olie. Waarschijnlijk net als in Azië de kracht van kokosolie en Aloë Vera. Ik staat altijd open voor alles wat nieuw is “ Dit is interessant” en mijn schoonheid kunnen ondersteunen en verbeteren natuurlijk. Nog meer enthousiasme als het helemaal natuurlijk is, zoals deze Emu olie van supernatural.nl

Ik heb informatie opgezocht over Emu olie en de informatie die ik krijg maakt mij extra nieuwsgierig om de kracht van de Emu olie zelf te ontdekken. Het schijnt dat de olie niet alleen schoonheid geeft, maar de Emu olie kan ook helpen tegen de pijn op de spieren. Het helpt bij striae bij zwangerschap en zelfs bij eczeem en rosecha. (rood gezicht) Naast dat de olie omega 3, 6 en 9 bevat, wat erg veel profiel geeft aan onze huid, is deze olie ook zeer geschikt voor de gevoelige huid voor iemand zoals ik. Maar dat betekent niet dat het niet geschikt is voor alle huid types. Anti-ontsteking en goede bescherming tegen de zon door deze olie te gebruiken op verbrande plekken.

 

 

Dan ook nog de kracht van bestrijding tegen rimpels. Ik heb eerder gezegd dat het rimpels helemaal weg haalt, daar geloof ik niet in. Wel geloof ik in een goede levensstijl en een juist product om rimpels zo traag mogelijk te laten komen. Een goed en puur kwaliteitsproduct in dit geval.

Dit zegt Supernaturals.nl over Natuurlijke Emu olie van Supernaturals:

” De Aboriginals in Australië gebruiken Emoe olie al sinds jaar en dag voor de huid en spieren. Zij ontdekten dat de Emoe naast de huid en het vlees ook een verzorgingsgeheim met zich mee droeg; de olie uit de vetbult op zijn rug. Emoe olie van Supernaturals wordt vervaardigt in Amerika en wordt streng gecontroleerd op kwaliteit. Het resultaat hiervan is, dat deze olie het gewilde AEA (American Emu oil Association) keurmerk mag dragen! “

 

Natuurlijke Emu olie van Supernaturals.

Mijn ervaring met Emu olie is prettig. De olie is zacht en trekt heel snel in mijn huid, de structuur zoals de geur is bijzonder, mijn huid voelt meteen gevoed en blijft hydrateren. Ik merk het wel als ik olie heb opgesmeerd omdat je dat verschil ziet, zonder een vettig gevoel erbij. De geur ruikt naar honing, maar dan zonder het zoete randje. Let op, dit is gewoon mijn persoonlijke gevoel.

Ik heb de olie zelfs een keer gebruikt bij een massage in Thailand. Mijn spieren voelden beter, dat is zeker met de combinatie van de olie en masseren. Mijn spierpijn is verlicht. Al kan ik niet volmondig zeggen dat het puur door de olie komt of in combinatie met de olie.  De ervaring met deze Emu olie is zeker positief. Gedurende de tijd dat ik de olie gebruik heb ik ook geen last meer van een geïrriteerde of rood gezicht, wat snel voorkomt bij mijn gevoelige huid.

Als vrouw verveeld een van de producten die je gebruikt wel eens. Zoek je iets anders, nieuwe ingrediënten? Misschien is deze EMU olie wat voor je. Maar ik geloof wel dat langdurig gebruik ook een beter resultaat zal opleveren. Hebben jullie ervaring met de EMU olie of eerder gehoord van deze olie? Ik ben benieuwd. De olie kost ? Pure Emu olie 118 ml. 32,59  €27,95/ 59 ml. 20,95 € 18,95 en geconcentreerde Emu olie 59 ml. 29,95 €24,95 Te koop bij Supernaturals.nl