Review: I LOVE MYSELF BOX.


Review: I LOVE MYSELF BOX.

I LOVE MYSELF BOX van Huidverzorging Mireille heeft meer dan twee jaar geleden een bijzondere, warme en met een persoonlijke tint geënte box samengesteld voor veel vrouwen die dol zijn op beauty en graag voor zichzelf zorgen en zichzelf willen verwennen.

Als beauty blogger ontvang ik genoeg pakketten. Maar deze “I LOVE MYSELF BOX” heeft toch iets zeer speciaals en ik werd betoverd vanaf het moment dat ik de doos open maakte door de verrukkelijke, zalige geur die mijn geurzintuigen deden prikkelen en mijn gedachten liet zweven….

s’ Morgens vroeg, hoopte ik dat de zon schijnt want ik heb zin om het cadeau uit te pakken. De “I LOVE MYSELF BOX”. Als beauty blogger moet je helaas eerst foto’s maken voor je iets mag uitpakken. Geen makkelijk leven dat weet ik, heel zielig zijn wij. Snik snik..

 

 

Ik vond het heel lief en ben erg dankbaar dat Mireille mij de kans geeft de I LOVE MYSELF BOX te mogen ontvangen en te ervaren. Zie je, het gevoel begint al goed. Kennen jullie hem al, de I LOVE MYSELF BOX? Als je hem nog niet kent, vandaag wil ik jullie kennis laten maken met deze beauty box.

Het leven kan niet bestaan zonder positieve gevoelens. De naam alleen al geeft een positieve wending aan de box. Het maakt mij nieuwsgierig of het Mireille gelukt is om mij te verwennen, door de I LOVE MYSELF BOX aan mij te geven, met de producten die zij heeft samengesteld voor mij naar aanleiding van de lijst die ik heb ingevuld.

Ja echt, ik weet niet wat voor producten er in de box zitten. Wel dat iedere I LOVE MYSELF BOX wordt aangepast aan de persoonlijke voorkeur van de ontvanger. Hoe leuk is dit!

 

 

Ik had nooit verwacht dat dat impact op mij zou hebben. Ik was echt oprecht nieuwsgierig naar wat ik zou krijgen en of ik het ook echt leuk zal vinden?

Op het moment dat ik de box uitpakte kwam ik er achter dat de badzeep (erg schattig dit) en de meltwax zorgen voor een opmerkelijke, hemelse geur in de box. Met tevredenheid, en bewondering hoe schattig de producten zijn, wil ik jullie laten zien wat ik allemaal heb gekregen.

Alleen al door de foto’s en dat ik hier over ga schrijven word ik al gelukkig. Bedankt Mireille en niet alleen omdat ik de producten gratis mocht ontvangen. Maar het bijzondere gevoel dat ik er bij krijg, wat ik niet verwacht had.

 

 

Ik ben vaak reëel en verwen mijzelf soms te weinig, maar deze ervaring leert mij om meer aan mijzelf te denken en mij af en toe een verwennerij te gunnen. Het is niet alleen het product maar het is ook een eyeopener. Het is het gevoel wat je erbij krijgt. Wie verwacht dat nou van een pakketje, dat het zo veel voor je kan betekenen? Zeker als dit niet mijn eerste en enige pakketje is dat ik ontvang.

Ik ga in de toekomst van sommige losse producten een review maken en natuurlijk hier naar toe linken. Ik wil jullie vandaag alleen kennis laten maken met de box.

Dit zijn producten die in de I LOVE MYSELF BOX zitten:

 

 

 

1. Drie samples van Dermalogica. ⇑

Overnight retinol repair (waarschijnlijk heeft Mireille in de gaten dat ik de kracht van retinol nodig heb voor mijn rijpe huid. ;-)) Oeps!

Multi active toner.

Skin smoothing cream.

Ik wil rustig de tijd nemen om deze set van Dermalogica te proberen, dus ik kom terug met een extra review als ik alles heb opgemaakt.

 

 

2. Alessandro. De Dreampolish nagellak met diamantpoeder en Dream cream handcrème in zeker een “cute” potje. 😉 Ik heb nog nooit een “bling bling” nagellak in mijn handen gehad , alleen de verpakking al geeft zo’n luxe gevoel, diva-achtig. De nagellak alleen kost € 19,95 voor 15 ml. Ik zie mijzelf deze zomer transformeren in vlammen met deze rode nagellak van Alessandro. Tevoorschijn komen op het strand of aan de rand van het zwembad. Laat de zomer maar komen. Aan de andere kant, eerlijk is eerlijk, rood past in ieder seizoen. Vinden jullie niet?

 

 

3. Pupa Milano Lipstick Shock Fuchsia. Wat een frisse en kleurige verschijning is deze Pupa lipstick zeg. Prachtig en fascinerend. Ik verbeeld mij al hoe ik er uit zie met deze lipstick. Ik kan het niet laten en ik heb de kleur toch maar uitgeprobeerd. Wat vinden jullie ervan? Hij glijdt over mij lippen, voelt zacht en hydraterend aan. Ik was bang dat het te knallend of een te felle kleur zou worden, maar de kleur blijft zacht en subtiel op mijn lippen zoals jullie kunnen zien. Transparant met een glanzende finish. Het is draagbaar met een mix van lipgloss en lipstick gevoel.

 

 

 

4. Little Hotties van Bomb Cosmetics. Ik ben dol op de Etherische olie, die gebruik ik regelmatig bij mij thuis. Meer in de winter dan in de zomer omdat alle ramen open zijn in mijn huis zodra het lekker weer is. Dan is het zonde om de olie te laten branden. De schattige vorm en verschillende kleuren die hier in zitten. Hoe gebruik je deze, 3-4 little Hotties in de oliebrander? Set it on fire girl! En geniet!

 

 

5. Skin therapy Shower Butter van Bomb Cosmetics. ⇑ Als Thai weet ik niet beter dan dat je zeep op het lichaam gebruikt. Dat is meer populair dan shower gel/crème bij ons in Thailand. Daarom staat in mijn badkamer en mijn douchecabine altijd zeep naast de showergel/crème. De volgende wasbeurt wordt hier dus een feest voor Jeapiebel!

 

 

 

6. Fuchsia Falls, Bathblaster voor € 3,25  ⇑ “Je kan duiken in de wereld van Fuchsia Falls en ontsnappen naar het paradijs met deze schuimende en voedende Bathblaster. Omhul je met de geur van bloemen en witte Musk. Echt een hemelse geur”.

Ik ben het helemaal mee eens met de omschrijving. Fuchsia Falls is zo lief en ruikt echt hemels dat ik het zonde zal vinden om te gebruiken. Maar deze box is een I LOVE MYSELF BOX dus zal Fuchsia van haar schoonheid afscheid moeten nemen en zichzelf opofferen aan mijn schoonheids-bad routine binnenkort. Nu even bewaren om wat langer van de verrukkelijke geur te genieten.

 

Let’s tweet:

I am not perfect but I am limited Edition. Click To Tweet

 

Mijn conclusie:

Deze I LOVE MYSELF BOX heeft net die extra toevoeging en magie om je te herinneren dat je van tijd tot tijd niet vergeet je zelf af en toe te verwennen. In ieder geval is dat hoe ik het heb ervaren.

Dat geldt voor iedere vrouw. Wij werken h
ard en staan vaak klaar voor anderen. We hebben snel de neiging om onszelf te vergeten. Af en toe zo een verrassingspakket om jezelf op te peppen kan erg goed doen.

Bij de naam I LOVE MYSELF BOX die je stiekem toch bewust maakt van al die producten en echt uit liefde voor je worden uitgezocht en hiermee ga je jezelf met liefde verwennen.

 

 

Naast deze box heeft de webshop ook merken (zie boven) ⇑ en verschillende salon behandelingen. Meer dan genoeg keus voor iedere wat wils. Voor jezelf of voor een dierbare vriendin, je moeder, zelfs je geliefde als je even niet kan denken wat je aan ze wilt geven. Na dit artikel te hebben gelezen, neem een kijkje op de webshop, daar staat alle informatie over hoe de box werkt.

Op dit moment ook I LOVE MYSELF TO HYDRATE BOX die heel erg interessant in twee prijsklassen verkrijgbaar is:

⇒ De box van € 26,95 heeft de inhoud totale waarde van ongeveer € 55.

⇒ De box van € 46,95 die een waarde heeft van € 114. Klinkt niet aantrekkelijk?

Meer informatie van I LOVE MYSELF TO HYDRATE BOX klik hier.

 

 

De I LOVE MYSELF BOX is verkrijgbaar in diverse prijsklassen en je krijgt zeker meer dan je betaald. Ik zelf kan volmondig zeggen, ik vind mijn I LOVE MYSELF BOX de € 24 zeker waard! Zoals ik zeg, soms gaat het niet alleen om het product, maar ook om het gevoel erbij.

Zal ik je een geheimpje vertellen? Als ik mij even down voel dan open ik de I LOVE MYSELF BOX, snuif heel even de geur die in de doos rondhangt. Dat pept mijzelf al een beetje op. Vinden jullie ook dat de geur kan bepalen wat wij voelen? Trouwens wat vind je van de inhoud van mijn I LOVE MYSELF BOX?