Beautiful films In Augustus 2015


Beautiful films In Augustus 2015.

Films kijken is de liefde van mijn leven. Mijn eerste film keek ik met mijn vader. Het ging over een oorlog in Combodia.  Op mijn 18e  had ik door dat ik niet meer wilde leven zonder films kijken. 🙂 Deze keer heb ik drie films uit de bioscoop voor jullie, De reünie, Nature 3D en Minions.

Films kijken is de liefde van mijn leven. Mijn eerste film keek ik met mijn vader. Het ging over een oorlog in Cambodia. Op mijn 18e  had ik door dat ik niet meer wilde leven zonder films te kijken. 🙂 Deze keer heb ik drie films uit de bioscoop voor jullie, De reünie, Nature 3 D en Minions

Film: De reünie.

Cineworld Zegt: De aankondiging van een middelbare school reünie brengt bij Sabine herinneringen aan haar verdwenen hartsvriendin naar boven. Ze begint te wroeten in het verleden en komt steeds dichter bij het ware, angstaanjagende verhaal van Isabels verdwijning.

Wat zeg ik: Het is een leuke film waarin je meeleeft met de hoofdrolspeler. In de loop van de film leer je haar ook beter en beter kennen. Ondertussen is ook de vraag, waarom gaat de vriendschap ineens zomaar over? Hoe het verhaal wordt verteld is en blijft spannend.

Wat heb ik van deze film geleerd: Pesten doet niemand goed! En dat dingen anders kunnen zijn dan het lijkt.

♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥

 

 

Film: Nature 3D

Cineworld Zegt: Nature, de eerste 3D film van de superieure makers van BBC Earth, is tegelijk hun meest ambitieuze natuurproductie ooit gemaakt. Na kassuccessen als Earth  Oceans neemt natuurliefhebber Humberto Tan de kijker in Nature 3D mee op een verbluffende driedimensionale reis over het Afrikaanse continent. Het verbindende element is water. Van de rivieren die de levensaders zijn voor talloze diersoorten, en dus het perfecte jachtveld voor anderen, tot het leven in de oceanen dat afhankelijk is van het water dat hen omgeeft. Van de eeuwige sneeuw op ruige bergtoppen tot de regen die de rijke flora en fauna van de jungle in leven houdt. Scherper, mooier en indrukwekkender dan ooit tevoren.

 

Wat zeg ik: Mijn oudste zoon en ik zaten met onze tweetjes op de loveseat. Hij is gek op dieren en de natuur. Het is een prachtige film die je meesleept naar mooie natuurgebieden in Afrika. Het is toch wonderlijk in hoe een mooie en bijzondere planeet wij leven. Ik vraag mezelf af hoe ze dat doen met deze filmopnames, met die close ups en hoe intens het beeld is. Het is heel relaxed om te zien. Zelfs al is het niet in het echt, je wordt toch ontspannen van deze mooie natuur.

 

Wat ik geleerd heb van deze film: Je ziet en beseft dat in de familieband en het moederschap niet zoveel verschil zit tussen mens en dier. Dat wij als mens dankbaar moeten zijn dat wij zo’n makkelijk leven hebben. Een warm dak boven ons hoofd en genoeg water en voedsel. Je hoeft je leven niet aan de lijn te hangen voor een slok water, zoals een hert dat hierbij haar leven opoffert aan een krokodil.

♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥

 

 

Film: Minions

Cineworld zegt: Eén Minion, genaamd Kevin, heeft een idee: samen met de rebelse Stuart en de schattige Bob gaat hij op zoek naar een nieuwe slechterik om te assisteren. De drie vrienden raken verzeild in een spannend avontuur dat hen naar een geschikte nieuwe meester leidt: ’s werelds eerste vrouwelijke superschurk Scarlet Overkill. Kevin, Stuart en Bob reizen van het ijskoude Antarctica naar New York City in de jaren ’60. Uiteindelijk belandt het vrolijke gele trio in Londen, waar zij hun grootste uitdaging aangaan: het redden van alle Minions.

Ik zeg: De minions zoeken al lange tijd een nieuwe leider. Ze denken deze gevonden te hebben in een slechterik. Uiteindelijk blijkt er binnen de minions een leider te zijn.

Wat er is om van deze film te leren: Dat je leiderschap ook kunt vinden van iemand waarvan je het niet verwacht. En vertrouwen is iets dat je zelf moet leren, wie kan je echt vertrouwen en wie niet.

♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥

Geniet van je dag lieve lezer! Heb je al de Beautiful films In Augustus 2015 boven ook gekeken?

De tekening is gemaakt door mijn zoon van negen jaar 🙂