Be happy be positive#1


Be happy be positive#1.

Be happy be positive. Ik betrap mijzelf heel vaak op negatieve gedachte. Zeker wanneer alles mij te veel wordt. Alleen al moeder zijn valt mij al vaak te zwaar. Misschien door de vele feiten. Toch wil ik het liever anders zien. Dus gebruik ik graag de blog om mijn stemming op te vrolijken en hier een positieve vibe aan te geven.

# Ik hoest niet meer. Na twee weken constant en onophoudelijk hoesten is het uiteindelijk zo ver. Ik ben de hoestvrije zone gaan betreden en hopelijk blijft het hierbij. Heb je dat ook, dat wanneer je niet meer ziek bent en normaal bent, denk je oh hiervoor ben ik zo dankbaar voor mijn gezonde lichaam.

 

 

# zelfspot. Ik heb deze foto van mijzelf gepost op mijn privé Facebook met beschrijving. Uiteindelijk heb ik een witte huidskleur, zoals waar veel Thaise van dromen. Veel mensen moeten er om lachen en een leuke reactie komt veel van mijn vrienden. Af en toe lachen om jezelf en anders mee laten lachen is ook wel eens een must, vind je niet.

 

 

# Uiteindelijk begin ik weer met sporten. Na de review van een koptelefoon en een artikel Mijn sport routine & koptelefoon REMAX Smart Bluetooth Headset 195HB van Smartphonehoesjes.nl . Sta ik netjes op de stoep van de sportschool. Precies 1 uur om weer cardio en krachttraining op te pakken.

 

# Vakantie en de kinderen zijn vrij en de zon schijnt op het moment dat ik type. Dankbaar voor het zonnelicht. Kan ik weer foto’s voor mijn blog maken. Joepieee! Iedere schoolvakantie neem ik zelf ook vrij en die rust gun ik mijzelf heel erg. Vakantie is om jezelf op te laden en iedereen heeft het nodig.

 

 

# Mijn Acne en onrustige huid gaat langzaam weg. Het uitzicht van mijn oude huid is in zicht. Met acne puistjes littekens, maar die neem ik voor lief. Zolang er zich maar geen nieuwe actieve puistjes aanmelden. Met mijn getinte huidskleur kan dat tot een half jaar duren voor de littekens helemaal verdwenen zijn. Beetje jammer toch, ik wil genieten. 4 maanden is een lange tijd voor een acne aanval. Die ga ik zeker niet missen. Doei doei, tot nooit meer.

 

# Huishoudbeurs 2017. Hier heb ik over geschreven. Ik wil het niet zomaar voor lief nemen. Iedere ervaring die ik mag meemaken is altijd mooi meegenomen.

 

 

Ik was vrij down vanochtend. Er gebeurt wat. Na het schrijven van dit artikel is mijn stemming veranderd. Ik ben meer positief en voel mij een stuk gelukkiger. Dus wie wil die truc gaan gebruiken, met positieven gedachten gaan schrijven. Mag natuurlijk altijd.