Sans-online: blazers en broeken voor weinig.


Sans-online: blazers en broeken voor weinig.

Sans-online: blazers en broeken voor weinig. Dure blazers en broeken voor weinig geld bij Sans-online? De webshop verkoopt dure merkkleding maar dat betekent niet dat je daar voor minder geld geen leuke kleding kunt kopen online.

Heb je ooit nagedacht over je “geld uitgeef gedrag” als het om kleding kopen gaat ?

Denk je, net als ik, dat de manier van geld gebruiken weinig te maken heeft met hoeveel geld je op de bankrekening hebt, maar meer te maken heeft met hoe je in elkaar zit als persoon? De manier van opvoeding die je hebt meegekregen misschien? Kortom, jezelf en je karakter, is meer dan je denkt.

De Blazers die ik hier op de foto’s laat zien zijn onder de  €35 en er is regelmatig een nieuwe  aanbieding te vinden, gewoon te koop bij Sans online.

 

 

Waarom geeft de een meer en makkelijker geld uit dan de ander?

Ik stel de vraag en jullie mogen het antwoorden. 😉 Ik zelf geniet altijd als ik minder hoef uit te geven. Met andere woorden, ik ben dol op aanbiedingen. Ik vraag mijzelf nu wel af; wie zal dat niet zijn? Ben ik de enige?

Sans-online: blazers en broeken voor weinig. Kan dat?

Natuurlijk, het moet lukken, zie hier bijvoorbeeld broeken die op dit moment ook  in de aanbieding zijn bij de webshop tussen de € 15- € 35 .

 

Sans-online, heeft echt veel leuke bekende merken en zeker mijn favoriete merken, zoals Villa, Vera Moda, Esprit, Mango, Only en Tamaris. Omdat ik een shoptegoed heb van € 35 ben ik heel benieuwd wat ik kan kopen bij deze hippe webshop. Is het mogelijk?

Dan moet het ook iets zijn wat ik echt leuk vind en waar ik iets aan heb. Ik neem toch de kans. Aangezien Sans online topmerken verkoopt zoals de merken hier beneden⇓. Dit zijn alleen vrouwen merken, er zijn ook nog merken voor mannen.

 

Het is mij toch gelukt om 3 leuke  items te kopen. Al heb ik geen blazer en broek gekozen. De optie is er wel. Kijk:

 

 Blauwe jumpsuit van Vera Moda € 19.95 voor € 10 ⇓

 

Dezelfde jumpsuit ⇓ wel op een andere manier gedragen. 😉

 

 Zwarte jurk van Vila van € 34,95 kost nu € 19,95. ⇓

 

 

En een onderbroek PC Logo Lady Boxers voor € 4,95 ⇓

 

Toevallig dat dit artikel over leuke, hippe, merkkleding  voor minder geld kopen,  kan altijd nog, alleen is er misschien wat minder keus. Wat er mis met minder keus? Je hebt toch ook minder geld! Of niet soms? Doe niet zo moeilijk. Gewoon genieten met wat je te besteden hebt!

Hoe groter je budget is, hoe gezelliger het wordt natuurlijk met winkelen. Ik wil alleen benadrukken dat, met minder budget, merkkleding ook nog steeds mogelijk is. Ik zeg hier niet, koop alleen maar een aanbieding, als je genoeg geld hebt, koop wat je wilt! Koop de hele zaak leeg. 😉

Sans-online: blazers en broeken voor weinig, kan dat?  Ik zeg: Dat kan!