Mijn favoriete YouTube Lisa Eldridge.


Mijn favoriete YouTube Lisa Eldridge.

Mijn favoriete YouTube Lisa Eldridge. Ik heb het al eerder over een van mijn favoriete YouTube Wayne Goss gehad. Vandaag wil ik een vrouw erbij halen. Zij heet Lisa Eldridge .

Soms  schrik ik wel eens hoe iemand met of zonder make-up er uit ziet.  “Beautiful face until the face have been washed off”. Soms denk je wel eens, is dat dezelfde persoon? Behoorlijk veel lagen, en producten worden geplamuurd op het gezicht. Net als Wayne en Lisa wil ik ook graag een zo natuurlijk mogelijk gezicht zien. Beetje sproetjes of imperfectie om gezicht een zo authentiek mogelijk gevoel te geven.

Ik bewonder wel mensen met flawless look mits voor een bepaalde reden. Maar niet dagelijkse routine en het moet niet zo extreem zijn dat je op een gegeven moment niet de deur uit durft te gaan zonder make-up. Dat zou zonde zijn.

 

Mijn favoriete YouTube Lisa Eldridge.

Natural, Flawless Skin – The Eldridge Technique!

 

Ik wil graag geloven dat iedere vrouw mooi is zoals zij is. Meehelpen dat zij de waarde van haar zelf ziet. Keer op keer zeg ik dat het niet alleen om een mooi gezicht gaat. Hoe vaak heb je niet een hele mooie, bijna perfecte vrouw gezien, maar zo saai en onaantrekkelijk. Hoe komt dat, dat gevoel? Het voelt nep en leeg.

Terwijl soms ontmoet je iemand die niet eens zo mooi is, maar er toch iets is wat je aantrekt dat die persoon zo aantrekkelijk en mooi maakt. Maken jullie zoiets wel eens mee? Dat het perfecte haar en gezicht wel even indruk op je heeft gemaakt, eventjes.  Maar geen aantrekkingskracht, want uiteindelijk het karakter achter de persoonlijkheid je aandacht doet vasthouden.

Ik zie dat een goed make-up artist meer persoonlijkheid uit iemand probeert te halen met hun make-up dan alleen maar een gezicht schilderen. Iedereen kan make-up op het gezicht doen maar hoe zorg je dat er een ander karakter uitkomt met iedere look die je ziet?

 

‘No MakeUp’ Look MakeUp Tutorial

 

Make-up hoort je in een andere sfeer en karakter te brengen. Je zelf, maar net iets spannender, mooier, wat mensen niet kunnen doorgronden. Wat was er anders aan haar? Niet tien verschillende kleuren lipstick zonder gevoel en het lijkt hetzelfde. Dan word make-up saai, vind ik.

**Het is gewoon mijn mening, als je er anders over denkt, mag natuurlijk. 🙂

Er is zoveel wat wij kunnen. Lisa Eldridge is een professional make-up artist, net als Wayne Goss, daarom leer ik graag van hun. Ze weet waar ze het over heeft. Maar het moet net bij je aanslaan natuurlijk, die klik. Het is ieders eigen smaak. En ze hebben gewoon toevallig mijn smaak.

Mijn favoriete YouTube Lisa Eldridge. Geen uitgebreide biografie van Lisa Eldridge, wel een paar handigs video’s die erg leerzaam zijn. Skip het over als je een expert bent op opmaakgebied. Kijk als je denkt, hier kan ik wat van leren.