Review: Lidl Miomare Professional Cosmetic Brush Set.


Review: Lidl Miomare Professional Cosmetic Brush Set.

Review: Lidl Miomare Professional Cosmetic Brush Set. Deze keer wil ik snel zijn. Ik ga de Lidl Miomare Professional Cosmetic Brush Set reviewen. Hij is net deze week in aanbiedingsfolder van Lidl. Lidl, wat een wereldzaak.

Wat verkoopt Lidl niet tegenwoordig. Dat Lidl al lang een make up lijn heeft, weten wij allemaal al. Dat ze ook brush sets verkopen wist ik niet. Deze set schijnt vaker terug te komen. Voor mij is het de eerste keer dat ik hem ontdekte. Maar zo vaak ga ik ook niet naar Lidl de laatste tijd.

 

 

Ik was blij dat ik op tijd de Review: Lidl Miomare Professional Cosmetic Brush Set heb kunnen scoren. Ik mis vaak leuke aanbiedingen bij Lidl, zeker op make up gebied. Poeder, lipgloss, nagellak, mascara zijn ook daar te vinden, maar ik ben niet erg geïnteresseerd in ze. Raar eigenlijk.

€ 4,99 voor een hele set met 7 synthetische kwasten. Best veel maar ik vind het ook de gok waard. Het blijft altijd een gok. Ik weet natuurlijk niet wat ik koop. Al droom ik af en toe over de Mac en Sigma kwasten. Toch doe ik dat nooit. Integendeel, ik laat mij graag meeslepen met zo’n budget aanbieding als deze Lidl Miomare Professional Cosmetic Brush Set.

 

 

Lidl Miomare Professional Cosmetic Brush Set.

Hier is mijn ervaring.

Synthetische of natuurlijk haar kiezen is puur jou keus over hun sterke eigenschappen. Ik heb maar meteen 3 sets gekocht. ⇑ In luipaard print, zwart en roze, zwarte stippen hoes. Wat kan ik zeggen, ik kan niet kiezen. De kwast ziet er beter uit dan ik had gehoopt. Echt, wat kan ik hopen voor € 4,99 en 7 kwasten, laten wij duidelijk zijn.

 

 

De kwast ziet er professioneel en zeker niet goedkoop uit. Het haar en het handvat zitten sterk en stevig in elkaar. Het haar is zacht en glijd heerlijk zo langs mijn gezicht. Heel anders dan wat ik ervaar met natuurlijk haar make up kwast voor minder waar ik eerder een review van heb gemaakt. De hoes om de kwasten heen ziet er niet verkeerd uit, mooi meegenomen. Handig om mee op reis te gaan. Zelfs in de handtas neemt hij ook niet veel ruimte in. Het is geen straf om deze Lidl Miomare Professional Cosmetic Brush Set te reviewen. Prima set naar mijn ervaring.  Ze doet haar werk goed.

 

 

Wel heb ik wat te zeggen over één kwast, die is niet helemaal perfect afgewerkt, dat merk ik op, maar ja voor deze prijs verwacht ik zeker geen kwaliteit van € 50. Wat ik nog meer wil zien is dat in toekomst meer varianten van kwasten en foundation, highlighter..etc. te koop komt en hopelijk ben ik dan op tijd, net als deze keer.

 

 

Lidl Miomare Professional Cosmetic Brush Set. Ze komen met poeder kwast, blush kwast, oogschaduw kwast, (de oogschaduw kwast is handig maar ik wil ook de blend kwast) Mascara kwast, lippen kwast, eyeliner kwast (heel handig al is de kwast net te breed ervoor) oogschaduw spons. (die mag je voor mij weg laten en vervangen door een blend kwast)

 

 

Al klaag ik een beetje, ik vind dat Lidl en Lidl Miomare Professional Cosmetic Brush Set.een erg goede kwasten set. De prijs kwaliteit is zeker geslaagd. Al zit je in de bijstand zelfs dan hoef je de kwasten niet meer weg te laten lijkt mij. Als je geïnteresseerd bent om deze budget set te kopen, wees er snel bij. Ze zijn zo op, gelukkig kan je altijd wachten tot de volgende aanbieding. Koop jij je make up wel eens bij Lidl? Wat zijn je favorieten? Dan kan ik dat onthouden voor de volgende keer.