Maybelline Tattoo oogschaduw.


Maybelline Color Tattoo oogschaduw.

Maybelline  Color Tattoo Oogschaduw. Van maybelline New York! Het belooft 24 uur intensiteit en tattoo vasthoudendheid.

Maybelline Color tattoo oogschaduw is  verkrijgbaar in 10 levendige kleuren,

⇒ Eternal Gold 5 (Sand kleur)

⇒ Turquoise Forever 20

⇒ On and on Bronze 345 9 (bruin tient)

⇒ Infinite White 45

⇒ Eternal Silver 50

⇒ Timeless Black 60

⇒ Pink Gold 65

⇒ Metallic 70

⇒ Mauve Crush 87 (paars tint)

⇒ Gold 75

Dus genoeg voor wat willen. De keus bestaat uit zowel krachtige en felle kleuren.

 

Prijs : 9,99

kleur : Infinite White 45 en On en on Bronze 35Ik heb Maybelline Tattoo oogschaduw maar twee kleuren Infinite White 45 en On en on Bronze 35 meegenomen deze keer. Hier heb ik alle twee kleuren swatches aan de linker kant  en uitgeveegd in de rechte kant. On and on Bronze  (bruine teint) is gewoon prachtig. Ik ben er fan van! Ik denk dat iedereen deze kleur kan hebben. Ongeacht je huidskleur. Van Infinite White valt de kleur me een beetje tegen. Er is niets mis met dit product. Alleen de kleur is gewoon te fel voor me. Het  staat gewoon niet. Dus ik ga hem gebruiken als een oogschaduw basis. Ik vind het zo zonder om zomaar weg te doen…dus

 

 

De  Maybelline Tattoo oogschaduw formule is gewoon heel goed. De kleur intensiteit is geweldig. Makkelijk in gebruik, Je kunt nooit fout gaan met dit product.Ik ben tevreden met dit gel crème product. Het is een oogschaduw die je heel makkelijk op je ooglid kan aanbrengen met je vingertoppen of een kwastje en het blijft lang zitten.Als je weinig tijd hebt of geen zin om poespas om je oog op te maken dan dit is de product ervoor en natuurlijk als je ook gewoon wil uitleven met je oogschaduw zijn ze allemaal geschikt voor. Het gaat niet in de fijne lijntjes zitten. In ieder geval voor mij niet. En als je meer intensiteit van de kleur wil dan breng je hem gewoon nog een paar extra laagjes aan.Ik koop zeker nog meer andere kleur van dit Maybelline Color Tatto Oogschauw! Inmiddels heb ik veel meer andere kleuren al in mijn bezit.  Omdat ik niet altijd tijd hebt om uren voor de spiegel te staan dan dit is een erg goed alternatief om snel en goed uit te willen zien.  Om mee te nemen is ook handig trouwens en ook nog leuk paketje. Ik heb nog nooit gehoord dat iemand iets negatiefs over dit product. En echt hij verdient ook een compliment.

Ik ben erg tevreden over Maybelline Tattoo oogschaduw al houd hij zijn belofte van 24 uur niet.

Ik zal het wel leuk vinden als vrouwen meer zichzef durven te ontplooien. Kijk naar mij. Ik heb ook geen perfecte huid. Met of zonder make-up leer ik om mijzelf te accepteren. Wel krijg je  met make-up soms even meer complimenten en zelfvertrouwen. Ik geloof niet dat je je als vrouw goed kunt voelen over jezelf als je er niet uit ziet. Daarom is het zo belangrijk om er goed uit te zien. In de eerste instantie de buitenkant. Maar wie ben ik. Het is gewoon mijn mening.Heb je al Maybelline Tattoo oogschaduw in je bezit? Maybelline Color Tattoo oogschaduw is te koop bij Kruidvat.