Inecto Pure Coconut Hand & Nail Cream.


Inecto Pure Coconut Hand & Nail Cream.

Inecto Pure Coconut Hand & Nail Cream. Intense Vocht Hydratante. 75 ml. Alle Inecto Pure Coconut verzorgingsproducten met 100% pure kokos(olie).  Ik had eerder Inecto Pure coconut moisture creme gereviewd. Dit ingrediënt zorgt voor een hydraterende en verzorgende werking op de huid. Alle producten zijn vrij van parabenen en zeer geschikt voor droge en beschadigde handen.

Ik gebruik graag handcrème. Door de droge huid en de moederhanden die voortdurend worden gebruikt, wassen, koken, schoonmaken en zelfs voor de computer. Dus naast ringen kopen verwen ik graag mijn handen met een goed voedende cream.

Tegenwoordig hebben veel mensen een geweldig strak gezicht en is het moeilijk om de leeftijd te raden. Maar de handen verraden altijd de leeftijd. Dus zorg goed voor je handen net als je gezicht. Ik ben zelf niet echt heel serieus bezig over veroudering van mijn handen. Het is de enige plek van mijn lichaam dat ik graag in het zonlicht laat. Dan maar oude, maar wel gezonde handen!

 

 

Dit zegt Inecto over Inecto Pure coconut Hand & Nail cream:

“Deze speciaal samengestelde crème is verrijkt met zuivere kokosolie en maakt de handen zijdezacht en gehydrateerd zonder vet aan te voelen. De crème zo vaak als nodig aanbrengen op de handen en nagels en inmasseren. Niet aanbevolen voor gebruik op het gezicht.”

Inecto Pure Coconut Hand & Nail Cream is te koop in zowel de winkel als online bij The Tuinen,  Kruidvat, Big Green Smile  en bol.com  Ik heb dit product heel toevallig bij de Action gekocht voor € 2,49. Mijn handcrème in mijn nachtkastje was net op en ik ging hem vervangen. Dus, aangezien ik dit merk nog nooit heb gebruikt, ben ik er erg benieuwd naar.

Inecto Pure Coconut Hand & Nail Cream.

Ingrediënt:

Aqua, Glyceryl Stearate s se, Isopropyl Myristate, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Cocos Nucifera ( coconut) oil, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Peg-20 Stearate, Allantoin, Peg-14, Disodium Edta, Parfum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Lactate, Sodium Pca, Glycine, Fructose, Urea, Niacinmide, Inositol, Latic Acid, Sodium Benzoate, Citric Acid.

 

 

Ik vind de verpakking er erg leuk uit zien. Ik zie verschillende verpakkingen van Inecto Pure coconut Hand & Nail cream. Dat steeds vernieuwd tussen groene en bruine tinten. Deze bevalt mij wel. De crème is vrij luchtig en heel makkelijk smeerbaar, het verrast mij. Ik had een dikkere en plakkerige textuur verwacht. Gelukkig was dit niet zo. Deze variatie vind ik eigenlijk veel beter. Ik houd niet van plakkerige handen.

De crème trekt erg snel in mijn huid, Ik voel meteen afkoeling. Na het smeren voel je dat je huid wordt gevoed en het laat een gevoel na, net alsof je net handen hebt gewassen en afgedroogd (Niet plakkerig maar juist een koel en schoon gevoel).

In Azië is kokos niet vreemd en kokosolie wordt al lang gebruikt als beauty product. Ik gebruik al jaren kokosolie op mijn huid en haar, zelfs om te koken. Het leuke is dat de laatste tijd meer merken daar nieuwe producten mee gaan uitvoeren hier in het westen zoals dit product van Inecto.

 

 

Het hydrateert en mijn handen voelen zacht aan, het voelt goed. De geur is ook echt kokos. Je moet er wel van houden. Ik persoonlijk heb er geen last van. Als het product maar zijn werk doet, dat vind ik belangrijker. Het mooie is dat Inecto Pure coconut Hand & Nail cream ook geen vettig of plakkerig spoor achter laat zoals sommige handproducten dat doen. Dit is voor mij een pluspunt. Ik zeg, geeft Inecto de kans. Dan zal je niet teleurgesteld zijn. Net als ik.

Inecto Pure Coconut Hand & Nail cream is de laatste crème wat ik opsmeer in mijn avondroutine voor ik ga slapen. Heerlijk product is dit! Heb je ervaring met dit product of andere producten van dit merk?