Nageniet zomer jurk


Nageniet zomer jurk.

Goedemorgen sunshine. Okee deze ochtend is meer mistig, hele week was het zonnig en lekker weer, dus ik denk ik maak een post om afscheid te nemen van mijn zomer outfit. 

Ik weet dat veel bloggers al lang begonnen zijn met de herfst outfit. Ik zelf probeer de zomer even nog te rekken, al was het maar even in mijn gedachte. Het is zo een mooi weer deze week, dus kan ik het niet laten om deze post te maken. Mijn “nageniet zomer” jurk.

Ik weet niet dat het door het zonnetje van de hele week komt of door het feit dat ik net ziek ben geworden.  Ik heb meer zin in een luchtige post zoals deze. Met wat minder zware teksten en verhalen. Dat ik net ziek ben geworden deze week is erg vervelend. Dus de foto’s van deze post heb ik gemaakt voordat ik ziek werd natuurlijk, dat lijkt me duidelijk.

 

 

 

Ik vind het leuk om een jurk te dragen. Het gevoel van het vieren van mijn vrouwelijkheid koester ik. Omdat ik vroeger te weinig jurken droeg. Behalve mijn schooluniform tot een jaar of 21.

Tegenwoordig ga ik niet meedoen aan de nieuwste trend, wat in en out is. Ik draag wat ik mooi vind en waar ik zin in heb. Ik heb niet zo’n gevoel om anderen te bewijzen over mijn kledingstijl. Want die heb ik niet. Ik draag precies waar ik op die dag zin in heb. Zoals vandaag gaat het ook alleen om deze jurk. Deze nazomer jurk.

 

 

Het is een mooie vrouwelijke jurk waar ik me erg heel mooi in voel en blij mee ben. Jammer dat ik hem te weinig draag, minder dan ik zou willen.

 

 

Het is een mooie zacht stretch stof wat precies de goede delen van mijn vrouwelijkheid accentueert. Ik vind hem prachtig. Maar als je niet van bloemen houd, dan zal je hier waarschijnlijk heel anders over denken. Wat zeg ik, als je maar draagt wat je mooi vind, dat is belangrijk. Je zal nooit iedereen tevreden kunnen stellen met je keus, en gelukkig, dat hoeft ook niet.

Omdat de blog net nieuw is voor me, maakt dit het extra leuk om volgende zomer iets anders te doen met mijn outfit post op Beauty Love Fashion.

 

 

Nageniet zomer jurk. In het dagelijks leven zie ik er niet altijd zo uit. Daarom is het zo leuk om zo’n blog post te maken. Foto’s, schijn bedriegt. 😉 Waarschijnlijk wordt dit mijn laatste  zomerjurk van dit jaar. Wat best jammer is. Het is niet anders. Als er maar nog meer van deze zonnige dag blijven terugkomen vind ik het goed. Dag, dag zomer.