Review: Paula’s Choice Resist Daily Smoothing Treatment 5% AHA.


Review: Paula’s Choice Resist Daily Smoothing Treatment 5% AHA.

Review: Paula’s Choice Resist Daily Smoothing Treatment 5% AHA. (Resist Anti-Aging 5% AHA Daily Treatment) Voor de normale tot droge huid met Glycolic Acid. Eerder review ik Skin Perfecting 2% BHA lotion en Paula’s Choice Sunscreen Spray SPF 43

Dit zegt Paula’s choice zelf:

” Deze zijdeachtige lotion vermindert de tekenen van het ouder worden. Rimpels, schade door de zon, verkleuringen en een ongelijkmatige tint worden effectief aangepakt. De juiste ingrediënten zorgen er voor dat je huid zich jonger gaat gedragen. De bijzondere formule geeft je een gladde en jonger uitziende huid. Wissel voor de beste resultaten af met Resist Weekly Resurfacing Treatment. “

⇒ Zijdeachtige lotion

⇒ Bevat 5% glycolzuur plus 0,5% salicylzuur

⇒ Vermindert rimpels

⇒ Verstevigt de huid

⇒ Kalmeert de huid met sterke anti-irriterende ingrediënten

⇒ 100% geur- en kleurstofvrij

Paula’s Choice Resist Daily Smoothing Treatment 5% AHA.

Normale prijs is: € 37,90 voor 50 ml. Ik heb een reis- en proefverpakking van 10 ml. Dat kost €9. Mooie manier om eerst even uit te proberen als je niet weet wat je zal vinden van het product.

Hoe meer ik in contact kom met de producten van Paula’s Choice, hoe nieuwsgieriger ik word en besef dat ik nog genoeg producten op de lijst zie die ik graag wil proberen.

 

 

Ik heb al Skin Perfecting 2% BHA lotion en ik denk dat ik gewoon zelf wil ervaren hoe het is als ik hogere AHA dosis gebruik. Zal het meer geschikt voor mij zijn? Ondanks dat ik bezig ben met verschillende producten te testen. Mijn bedoeling is nooit direct naar veel minder rimpels, het scheelt wel dat ik die ook niet echt veel heb, al beginnen zichtbaar fijne lijntjes rond mijn ogen te komen, maar tot nu toe ben ik best tevreden.

Wat ik zoek is een product om de acne te voorkomen. Ik heb een vlekkerige, oneffen huid en wat pigmentvlekjes.

Hoe gebruik je het product:

Het product komt in een kleurtint. Is dat ook de bedoeling om een getinte moisturizer effect te krijgen? Of is het gewoon toevallig de kleur?

Het ruikt lekker en is met een dunne substantie ook heel makkelijk op te smeren, trekt erg snel in mijn huid. Mijn huid voelt meteen gevoed en zelfs nog 5 minuten daarna heb ik dat gevoel nog steeds.

Ik vind het product echt fijn! Verder heb ik geen last van te veel AHA. Dat betekent dat mijn huid dit kan verdragen. Dat is goed nieuws. Ik gebruik het product alleen overdag met flink SPF, ook van Paula’s Choice Sunscreen Spray SPF 43 er achteraan. Er wordt ook gewaarschuwd.

 

 

 

Zonnebrandwaarschuwing: Dit product bevat fruitzuur (alfahydroxyzuur ofwel AHA). Hierdoor kan je huid gevoeliger worden voor de zon en heb je eerder kans op zonnebrand. Gebruik een zonbeschermend product, bedek de huid zoveel mogelijk en beperk blootstelling aan de zon tot een week nadat je gestopt bent met het gebruik van dit product. ”

Eigenlijk, als schoonheidsfreak, zal je al moeten weten dat dagelijkse zonnebescherming één van de beste verzorgingen is die je voor je huid kunt doen. 🙂

Ik ben geen expert op het gebied van ingrediënten en heb geen zin om de tekst over te nemen. Ik laat mensen die er echt verstand van hebben het verhaal maar vertellen, dat lijkt mij een beter plan. Wat is de exfoliant?

 

Kijk hier ⇓ op de video van Paula’s Choise bij RTL Lifestyle Experience.

 

In een korte samenvatting: Het komt er op neer dat exfoliant voor een gladde huid zorgt en een betere huidstructuur, plus een egale tint.

Het verschil tussen AHA en BHA is:

⇒ AHA is geschikt voor een droge huid en zonnebeschadiging van de huid.

⇒ BHA dringt dieper in de poriën waardoor het geschikt is voor een onzuivere huid en een huid die last  heeft van puistjes.

Nog uitgebreider in de Engelse versie van Paula’s choice onderzoekteam?  Kijk hier.

 

 

Ondanks dat ik tevreden ben met dit Daily Treatment wil ik toch graag de volgende keer ook andere producten van het merk gaan proberen, zoals Resist Anti-Aging Eye Cream,CLINICAL 1% Retinol Treatment en Resist Anti-Aging Moisturizer SPF25. Productkeuze dat heeft Paula’s choice genoeg en je kijkt je ogen uit. Ik ga eerst even sparen. 😉 Ik heb al een grote fles van Skin Perfecting 2% BHA Lotion en dit is best zuinig in gebruik, dus het moet voorlopig goed genoeg zijn als vervanger van Paula’s Choice Resist Daily Smoothing Treatment 5% AHA..

Ik ben een fan van Paula’s Choice Resist Daily Smoothing Treatment 5% AHA, dat weet ik nu zeker. Hebben jullie ervaring met dit product? Ik ben benieuwd naar jullie ervaring?