Review: Tatiana’s Sea Mud Mask van Utsukusy.


Review: Tatiana’s Sea Mud Mask van Utsukusy.

Tatiana’s Sea Mud Mask van Utsukusy. Ik review vandaag het masker. Eerder had ik een review van Utsukusy Tatianas Exfoliante Body Face Scrub geschreven. Het is al vier maanden geleden dat ik werd aangevallen door breakout, puistjes en onzuiverheden op mijn gezicht.

Vandaar dat ik heel voorzichtig meedoe aan een experiment van nieuw een product. Gelukkig, de rust begint terug te keren. Vandaag heb ik zin om dit Tatiana’s Sea Mud Mask uit te testen.
Ingrediënten:

AQUA/WATER, PARAFFINUM LIQUIDUM/MINERAL OIL, GLYCERYL STEARATE, KAOLIN, PARAFFIN, PET-100 STEARATE, GLYCERIN, HECTORITE, TRITICUM VULGARE GERM OIL.TRITICUM VUGARE (WHEAT) GERM OIL, SODIUM HYALURONATE PHENOXYETHANOL, IMIDAZOLIDINYL UREA, POLYACRYLAMIDE, MENTHOL, C13-14 ISOPARAFFIN, BHT, ETHYLHEXYLGLYCERIN,
LAURETH-7, MAGNESIUM NITRATE, METHYLCHLOROLSOTHIAZOLINONE, MAGNESIUM CHLORIDE, METHYLLSOTHIAZOLINONE, ASCORBYL PALMITATE, CI77499, CI77007

Utsukusy Tatiana’s masker met natriumhyaluronaat, verkregen met biofermentatie technologie. Het heeft een hydraterende en regenererende
werking op de huid. Bevat natuurlijke olierijke tarwekiemen, vitamine E, antioxidanten en vetzuren zoals oliezuur en linoleenzuur wat beschermende en verzachtende eigenschappen heeft. Je huid wordt zijdezacht door het gebruik van dit frisse masker. ***Bevat geen parabenen.

 

Tatiana’s Sea Mud Mask van Utsukusy.

Mijn ervaring:

Ik heb netjes 15 minuten, volgens het advies, Tatiana’s Sea Mud Mask op mijn schone huid aangebracht. Ik voel duidelijk de menthol die in het
masker zit. De tinteling blijft gedurende de tijd van het gebruik en koelt mijn huid af. Dat vind ik niet altijd prettig op mijn huid.

Zeker na de vele problemen die ik had de laatste maand. Ik heb een zeer gevoelige huid waar ik het liefst zo mild mogelijke producten voor gebruik. Ik was stiekem bang dat het net iets te veel zou worden. De tinteling en het super frisse gevoel is net iets te veel vandaag.

Het resultaat.

Al was ik licht in paniek van de koele effect van het masker. Er is niets aan de hand na gebruik van het masker. Mijn huid voelt zeker opgepept,
fris, zacht en schoon aan. Verder helpt het niet dat de onzuivere huid verminderd of de rode irritatie te kalmeren, maar misschien is dat ook niet de bedoeling.

Het was een opluchting voor een bangerik als ik ben, ook al staat op de website dat het geschikt is voor de gevoelige huid.

 

 

Tatiana’s Sea Mud Mask van Utsukusy lijkt mij heerlijk om te gebruiken op een warme dag en mee te nemen op vakantie. Dat lijkt mij ook erg handig door de verpakking.

Als je ook een gevoelige huid hebt en twijfelt of het te veel zal worden kan je misschien beter een ander masker van Utsukusy kiezen voor de
zekerheid. De webshop heeft nog meer andere fijne maskers. Ik heb zelf niet iets vreemd of vervelends ervaren. Het is gewoon lekker om weer mijn gezicht te mogen verwennen. De verpakking is meerdere keren te gebruiken en kost € 6,50.

Staat ook nog vermeld “Bij het bestellen van één masker (2x 10ml) worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Een zakje van 10ml is voldoende voor 4 a 5 x gebruik. Met de sachets kan je jezelf 8 tot 10 x een masker geven”. Zie je dat € 6.50 valt dan ineens reuze mee.

Gebruik je vaak een masker? Weet je dat het heel goed is voor je huid, zeker in de wintertijd. Hou je ook van een fris, koel effect van het gezichtsmasker? Producten te koop: Utsukusy-schoonheid.nl Bezoek de Facebook: Utsukusy-schoonheid facebook pagina.