Review: Odbo make up series palette.


Review: Odbo make up series palette.

Odbo make up series palette. van Thailand. Door jaren hier te wonen is het een goed excuus dat ik veel make up merken uit Thailand niet ken. Zeker de laatste jaren is alles op make up/beauty gebied, zo veel in een razendsnel tempo veranderd.

Al zijn er veel geliefde High End producten net als in Nederland. Niet iedereen kan of wil voor High End make-up betalen. Niet willen is een keus, maar wat als je niet kan? Maanden sparen voor een oogschaduw palette?

 

 

Er zijn wel alternatieven. Tuurlijk zijn er merken, zoals MUA, Sleek, Make-up Revolution, NYX, Catrice en etc. te koop in Thailand. Met 70 miloen mensen kunnen wij het beter doen. Er is genoeg markt, ook voor Aziatische merken, Thaise merken om te kiezen.

Net als dit merk Odbo. Het palette werd aan mij geïntroduceerd door mijn zus. Zij maakt zich graag op, langer dan ik, al jaren. Ze kan het ook erg goed, Al heeft zij de neiging om net te lichte foundation te gebruiken. 😉 Veel Thaise zijn dol op een witte huid. Mijn zus is daar ook een van.

 

 

Dit palette kan je kopen in de winkel en zelfs op de markt. Ik heb het zelf op de markt gekocht. Klinkt dat zielig? Nee, de markten in Thailand zijn heel gezellig. Als je ooit in Thailand bent, dan ken je het misschien een beetje voorstellen wat ik bedoel. Ik doe zelf niet echt moeilijk over merken.

Misschien door het feit dat ik meer werd opgevoed met moestuinen en rijstvelden en niet met een High End of Exclusief merk. Ik zat in mijn jonge jaren vaker te bidden en mediteren op het schoolplein dan voor de spiegel om uit te zoeken welke mascara en lipstick de hele dag goed blijft zitten. Daarom ben ik zo geworden geloof ik.

 

 

 

Ik heb dit palette gekocht vanwege de prachtige roze tint. Alle oogschaduws zijn licht shimmer. Het is een dubble palette, waar in de onderkant nog blush en brows producten zitten. Twee matte blush in peach en roze, erg handig.

Laten wij de spiegel ook niet vergeten. Ideaal op mee te nemen. Het is een palette wat ik veel pak tijdens mijn rondreis in Thailand. In een palette heb je bijna alles wat je nodig hebt. Verschillende looks kan je maken. Van een zacht romantische look tot smokey toe.

 

 

Odbo make up series palette.

Ik ben heel verliefd en dol op dit palette geweest……en eigenlijk nog steeds. Zelfs heb ik meegedaan aan een winactie weggeven van De Nationale Beautybloggersdag Hopelijk heeft de winnaar heel veel plezier er van en beleeft het net zo als ik.

Odbo zegt jullie misschien niets, maar als je ooit in Thailand bent een volgende keer kan je even een kijkje nemen. Kopen is niet verplicht. Een Thais kent dat natuurlijk. Volgende keer in Thailand ga ik zeker nog een ander palette van dit merk kopen.

Odbo make up series palette. Kopen jullie wel eens make up uit het buitenland, al ken je het merk niet?

 

;