Nieuw! Beauty Boost Skin Restore Crème.


Nieuw! Beauty Boost Skin Restore Crème.

Nieuw! Beauty Boost Skin Restore Crème.  Nieuw gecertificeerd Biologische Schoonheidsbehandeling.  Zorg voor een stralende huid met onze nieuwe gecertificeerde bio logische gezichtscrème voor alle huidtypes en leeftijden. Dit product levert in één stap een prachtige stralende en levendige huid, terwijl het de aanmaak van collageen verhoogd.

 

Green People, experts voor de gevoelige huid, ontwikkelde biologische producten voor persoonlijke verzorging sinds 1997 en speelde een belangrijke rol bij de oprichting van de eerste nor men in natuurlijke en biologische cosmetica. Charlotte Vøhtz, oprichter van Green People, werd lid van de Soil Association Commissie in 1999 en de eerste normen werden gelanceerd in 2002.

Beauty Boost Skin Restore Crème. 

Ingrediënten:

AQUA, ELAEIS GUINEENSIS OIL*, CETEARYL ALCOHOL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL*, CANNABIS SATIVA SEED OIL*, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER*, CETEARYL GLUCOSIDE, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL*, PERILLA FRUTESCENS SEED OIL*, OENOTHERA BIENNIS SEED OIL*, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL*, GLYCERYL STEARATE, SQUALANE, HYDROLYSED CAESALPINIA SPINOSA GUM, ENTEROMORPHA COMPRESSA EXTRACT, GLYCERIN, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT*, HELICHRYSUM STOECHAS EXTRACT*, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER*, UNDARIA PINNATIFIDA CELL CULTURE EXTRACT, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, AROMA [LAVANDULA ANGUSTIFOLIA HERB OIL*, CANANGA ODORATA FLOWER OIL*, CITRUS NOBILIS PEEL OIL*, ZINGIBER OFFICINALIS ROOT OIL*, CITRUS LIMON PEEL OIL*, CINNAMOMUM CAMPHORA BARK OIL], CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT*, PERSEA GRATISSIMA OIL UNSAPONIFIABLES, BENZYL ALCOHOL, SORBIC ACID, SALICYLIC ACID, LIMONENE*, LINALOOL*, GERANIOL*, CITRAL*. *91.7% ORGANIC.

Beauty Boost Skin Restore Crème verjongt, verheldert en herleeft. Een ‘eerste hulp’ crème voor alle leeftijden en alle huidtypen Eeuwige Bloem bevat polyfenolen die schade door vrije radicalen tegengaan Avocado Kernel Boter onderhoudt de elasticiteit van de huid. Heerlijke aroma van biologische Citroen, Mandarijn en Ho Wood essentiële oliën Gemaakt met 91% gecertificeerde biologische.

Wakame is een zeer voedzaam zeewier, stimuleert de vorming van collageen for Radiant Skin Green Marine Macro Algen levert intense hydratatie.

 

Pure Producen voor het hele gezin. 

Green People maakt producten voor mensen van alle leeftijden, van baby’s tot grootouders en iedereen daartussenin. Green People zorgt ervoor dat hun producten veilig zijn en verzorgend voor z elfs de meest gevoelige huid. Green People biedt anti-aging, acne en parfumvrije productlijnen, alsook producten die geschikt zijn voor mensen die gevoelig zijn voor eczeem en huidallergieën.

“ Biologisch eten voor je huid ”

Green People heeft meer dan 100 meermaals bekroonde high perfor mance huid- en haarverzor-ging formuleringen, met > 90% natuurlijke en biologische ingrediënten, 100% vegetarisch en 100% wreedheid-vrij.

 

 

Green People producten zijn niet getest op dieren en bevatten nooit:

SLS – natrium lauryl sulfaat, SLES – Natrium laureth sulfaat, parabenen, lanoline, ftalaten, propy-leen glycol, alcohol (ethanol, ethanol), harde schuimmiddelen, irriterende emulgatoren, syntheti-sche geuren, PABA-zonnebrandmiddelen, gluten, kleurstoffen, petrochemische, ureum, DEA, TEA of PEG.

Nieuw! Beauty Boost Skin Restore Crème. Ik ben altijd dol op dit merk met een mooi concept. Al heb ik dit product nog niet zelf ervaren toch is het een opwindend en nieuwsgierig gevoel om een nieuw mooi product te verwelkomen op de markt. 🙂 Het gehele assortiment van Green People is verkrijgbaar bij Biocareonline.nl