Beautiful Bronze Everyday Glamour Sunkissed.


Beautiful Bronze Everyday Glamour Sunkissed.

Beautiful Bronze Everyday Glamour Sunkissed. Ik heb dit palet gekocht met Beautiful Bronze Dawn to Dusk Sunkissed waar ik een tijdje geleden al een positieve review van heb gegeven. Helaas over de verpakking heb ik dezelfde mening, niet mooi. Hij lijkt spreken op Dawn to Dusk palet.

 

Het is niet moeilijk om zo’n palet mee te nemen natuurlijk. Hij is spotgoedkoop. En je maakt je er niet echt druk om als het niet zo goed bevalt. Aangezien ik tevreden ben met  Beautiful Bronze Dawn to Dusk Sunkissed ben ik benieuwd hoe ik over Beautiful Bronze Everyday Glamour Sunkissed zal denken.

Alle kleuren zijn  zacht shimmer en hebben een beetje creamerig gevoel. De kleurintensiteit is matig en afwisselend. De een is veel intenser qua kleur dan de andere. De derde kleur ( goude tint) is mijn favoriet.

 

 

 

Wat ik super vind aan dit palet is dat je er bronzer bij krijgt, niet alleen oogschaduw, en echt waar, de Bronzer bevalt me ook echt goed. Normaal gesproken ben ik al fan van Bronzer. Maar deze staat gewoon erg mooi op mijn huid. Het past gewoon bij me.

 

 

 

Ik heb hier een beetje donkerdere tint uitgeprobeerd, omdat ik vaak een neutralere tint heb uitgeprobeerd. Ik ben blij en echt tevreden met de Beautiful Bronze Everyday Glamour Sunkissed. Niet omdat hij goedkoop is, het is gewoon goed voor me, past bij me. Het ziet er goed uit, jammer dat hij niet de hele dag blijft zitten. Maar voor deze prijs lijkt me dat logisch. Gelukkig ik heb hem ook maar 4@5 uur nodig als ik make-up draag.

 

 

 

Beautiful Bronze Everyday Glamour Sunkissed.

Ik betrap mezelf  er op dat ik vaak dit palet gebruik, omdat hij simpel en makelijk te gebruiken is. Als ik even snel  de deur uit wil. Een beetje oogschaduw voor de dag opdoen. Hij valt niet erg veel op, maar toch zie je er best leuk uit. Meestal gebruik ik de goud tint en de donkerste ( wat je ziet op de foto’s hier beneden).

Ik koop een extra palet om aan mijn zus uit Thailand te geven. Zo tevreden, ben ik er mee. Alleen moet mijn zus maar verder kijken of dit Beautiful Bronze Everyday Glamour Sunkissed past bij Thaise temperatuur of niet.  Hebben jullie ooit een budget oogschaduw palet waar jullie best tevreden over zijn ?