Mijn Fototoestel


Mogelijk gemaakt door…

Mijn Fototoestel natuurlijk.

Ik heb eerder veel blog’s gehad. Maar nooit met mijn eigen domeinnaam. Het was altijd van blogspot. Uiteindelijk heb ik besloten om deze blog te starten. Ik wil dit anders doen. Ik wil volhouden. Wat mij nooit echt geluk was met andere blog’s. Waarschijnlijk omdat het gratis is. Raar excuse …dat weet ik.

Deze blog wordt een nieuwe hobby/combinatie van mijn behoefte om mijn gedachten te uiten, mijn liefde voor fotografie te ontplooien, plus alle andere gebieden van mijn creativiteit vast te leggen. Waar ik het altijd kan opzoeken, terugkijken en van genieten. Iedere keer als ik choosebeautiful.nl in tik.

 

 

Ik heb al een paar goede fototoestellen. Maar omdat ik zo eigenwijs ben, komt er toch weer een nieuw toestel. Aangezien ik vaak mijn zin krijg. Mijn partner doet nooit moeilijk als ik iets duurs wil kopen. Maar, wij overleggen wel alle aankopen die meer gaan kosten. Ik zal willen denken dat dat komt door mijn “schattigheid” en schoonheid, dat hij mijn verzoek niet kan weerstaan. Het feit is dat ik nooit veel vraag. De behoefte voor materiele dingen te hebben zit laag bij me. Hij weet het, hij kent me, daarom als ik iets vraag, krijg ik het.

Ik wilde graag een nieuw fototoestel, dus simpel, we gaan hem kopen. Ik zelf bemoei me niet graag op technisch gebieden, dat laat ik aan hem over om uit te zoeken wat geschikt is voor mijn blog.

 

 

 

 

Hij komt met deze Nikon D5500 waar ik al eerder over heb geschreven fotografie les Het is echt een goede camera. Ik koester hem. Omdat ik hem heel veel gebruik voor mijn blog, heb ik er een soort van band mee wat ik nooit met andere toestel had.

Nikon D5500 met extra lens en bij bijpassende benodigdheden. Wat moet ik nog meer bewijzen dat het de moeite waard was. De prijs (totaal ben ik € 1,587.70 kwijt) waar ik heel blij mee ben maar ook beetje van schrok. Ik weet ook niet waarom ik schrok, ondanks dat ik het zelf allemaal wilde hebben. Het was mijn idee, mijn eis en mijn behoefte. “Wat een geld” mompelde ik”. Waar maak je je nou druk om, een andere hobby kost ook geld.” Dus ik lachte weer, dat is waar.

 

 

 

 

Tot nu toe heeft het toestel me nooit in de steek gelaten. Andersom wel, daarom heb ik een fotografie les genomen. Wat toen mijn zelfvertrouwen een boost gaf. Ik begon pas met bloggen en moet nog mijn plek in de blog wereld zien te vinden en een balans tussen bloggen en alles in mijn leven. Ik denk er over. Maar maak nog niet echt een plan, zoals ik veel bloggers zie doen.

Op dit moment veel plezier beleven met mijn post en mijn blog. Dat vind ik het belangrijkste, want in de eerste instantie is die blog echt voor mijn eigen behoefte bedoelt.

Ik ben ook vaak nieuwsgierig over verhalen van camera’s en andere bloggers. Hoe ze dat doen? Ik denk dat veel bloggers het ook leuk vinden om foto’s te maken. Wie zal dat nou niet fijn vinden om iets moois (foto’s in dit geval) te kunnen maken.

 

 

 

Ik weet dat er veel meer goede fototoestellen zijn en nog veel betere en duurder dan die van mij. Maar iets wat van jezelf is, is toch altijd de beste, vind je niet? Dus ik ben blij en trots op mijn camera en dat ik dit artikel ter ere van mijn camera moest schrijven. Bedankt camera, dat je mijn blog een stuk mooier maakt.

Ben ik de enige hier in?