Outfit van de dag.


Outfit van de dag.

Outfit van de dag. Wie  zegt dat je leven afgelopen is als je geen twintig meer bent? Laten we ons maar voelen als oude wijn of oude kaas. Hoe ouder hoe lekkerder. Had ik gezegd dat ik vroeger een jongen-meisje was.

Op mijn 19e besloot ik dat het goed was om een vrouw te zijn en sindsdien ben ik blij dat ik een vrouw ben. En dat ik een jurk mag dragen. Er bestaat zoveel mooie kleding en eerlijk is eerlijk, ik heb er zo veel van dat ik mijn hele leven misschien, nooit meer kleding zou hoeven kopen. Gelukkig dat ik altijd kleding mag blijven kopen.

 

 

Ik ben kritisch op kleding met een motief. Als ik het niet mooi vind zal ik niet eens aantrekken. De kleding moet iets in me aanspreken en zeker mijn persoonlijkheid laten zien. En belangrijk, ik moet de jurk dragen en niet anders om.

 

 

De kleur van dit kledingstuk komt ouderwets over en juist dat is haar charme. Ze is echt erg leuk en het staat me, al zeg ik het zelf. Het is een wikkeljurk dat mijn vrouwelijke vormen accentueert. Je hoeft geen perfect figuur te hebben om goed er uit te zien in de kleding, wel moet je weten welke soorten kleding bij je past en je best kanten laten zien.

 

 

En als je hard werkt voor je lichaam, verdien je ook van jezelf te laten vieren met een mooie jurk, vind je niet? Ik zeg, laat de zomer maar komen.

Outfit van de dag.

Opmerking van de dag: Zorg dat je een jurk draagt en niet andersom! Meer zien van mijn leuke outfit klik hier beauty love fashion.