De invloed van de make up lessen in Thailand op mij.


De invloed van de make up lessen in Thailand op mij.

Sinds ik terug kwam uit Thailand veranderde ik in de manier hoe ik denk en omga met make up. Ik geniet enorm veel meer om mij dagelijks op te maken! Het zit zo:

Ik ben niet meer bang om mij op te maken. Ik dacht altijd dat make up slecht voor je huid was en werd opgevoed om zo weinig mogelijk make up te gebruiken. Maar na 1 maand make up opleiding veranderde mijn perspectief van opmaken. Ik hoor wel eens dat als je 21 dagen iets doet en volhoud dat dat je nieuwe routine zal kunnen worden. Dit bewijst het.

Door mij iedere dag op te maken (met alles erop en eraan) in de les. Ben ik het nu zo gewend dat ik mijn daarna dagelijks opmaak en het leukste is, met heel veel plezier! Nu weet ik wat ik doe.

 

 

⇒ Wat niet veranderd is, is dat ik vaak foundation skip en gezicht poeder er over doe. Tenzij voor een speciale gelegenheid. Raar? Zo? Het is mijn gezicht en al de foto’s die ik jullie vandaag laat zien, zo raar is mijn gezicht toch niet? 😉 Het is misschien niet flawless of perfect. Ach wie is op zoek naar perfectie? Ik niet. Nog steeds denk ik dat je het recht hebt om je op te maken zoals je dat wilt. Mooi of niet is weer een ander verhaal. 😉

⇒ Mascara onmisbaar! Wat grappig is dat ik nog steeds weinig mascara gebruik, toen en nu ook eigenlijk. In plaats daarvan gebruik ik eyeliner. Dat had ik nooit verwacht. Deze keer is het geen luiheid van schoonmaken. Ik ben gewoon geen mascara vrouw waarschijnlijk. 🙂 De eyeliner doet zijn werk nog prima in mijn geval.

 

 

⇒ Iedere dag ontdek ik weer een nieuwe techniek. Zoals nu kan ik enorm genieten van felle oogschaduw, bronzer zonder lipstick. Het leven is mooi als wij kleuren. Alles uitproberen wat bij mij past.  Alles mag en kan.

Ik denk niet dat ik zoveel plezier van make up zou beleven als ik de lessen niet had gehad. Net als je een kind opvoed. Je doet maar wat, maar wanneer je een handleiding hebt….. Al moet je het nog steeds zelf doen of uitvinden wat wel of wat niet werkt. Het maakt het simpeler en makkelijker. Je hebt meer zelfvertrouwen en gelooft meer in wat je doet.

De invloed van de make up lessen in Thailand op mij.

Heb ik spijt dat ik niet eerder flink make up heb gebruikt? Het is goed zo. Nergens spijt van. 😉

 

 

⇒ Nu niet alleen kleding maar iedere dag kies ik de kleur uit hoe ik er uit wil zien met make up. Ik pas het aan met hoe ik mij voel op dat moment. Heeft iemand anders dat ook? Soms heb je meer zin in een bepaalde kleur dan anders.

 

⇒ Ik heb misschien een make up les gehad. Sommige mensen zullen benieuwd zijn wat kan ik hier ga vertellen op mijn blog. Ik heb hier geen tips om met jullie te delen. Gelukkig er zijn genoeg bloggers en YouTubers die dat al doen. Tips en trucs!  Ik ben gewoon blij dat ik de lessen heb genomen. Het heeft mij veranderd, dat en veel meer dan hoe ik mijzelf en anderen mooier kan maken.

 

Dit zijn mijn looks van de afgelopen dagen. Zonder foundation, gezicht poeder. Niet alles er op en er aan is wel leuk om mee bezig te zijn.  Heb jij op dit moment zin in opmaken, waarom wel en waarom niet?