Review: Makeup Revolution Iconic Pro 2.


Review: Makeup Revolution Iconic Pro 2.

Ik heb nog niet zo lang geleden een review over Make-up Revolution Iconic Pro 1 gemaakt Hoe kan ik Make-up Revolution Iconic Pro 2 dan niet doen? Deze palette is ook weer een dupe van Lorac Pro 2.

Niet dat ik geen respect heb voor Lorac zelf en dat ik niet een origineel wil kopen. Maar eerlijk is eerlijk, hij is best prijzig.

Zeker als ik vaker palettes moet kopen voor een review en daarna belanden ze in de kast. Nieuwe palettes ontdekken en uitproberen vind ik erg leuk, maar op die manier geld weggooien vind ik zonde. Het is wel anders als ik het palette vaak en veel zal gebruiken. Aachh het is gewoon mijn smoesje om niet veel uit te geven. 😉

 

En ik weet niet eens of ik verliefd zal worden op dit palette. (niet snel toegeven is mijn motto).

De bovenste rij is een matte en beneden is zacht shimmer. Ik vind veel variatie qua kleur. Het is zeker niet saai. Er zitten een paar kleuren bij waar ik heel nieuwsgierig naar ben.

 

 

Ik heb zin om er een donkere oog look van te maken en het subtiel te houden bij mijn lippen. Het palette is makkelijk te gebruiken, het blenden is ook goed, net als de pigmentatie. Al merk je wel het verschil tussen een High End merk en het budget merk hier. Balen, ik wou dat ik wat anders kon zeggen. Dat je de oogschaduw precies gelijk kunt verdelen en goed blenden.

De eerste foto’s waren in de periode waar ik een koortslip had en bijna drie weken lang moest ik van mijn lippen afblijven. Dat is afzien. Ik ben dol op lipstick. Het is een onmisbaar item voor mij. Om geen lipstick te kunnen dragen als ik mij opmaak, vind ik raar.

Met deze look wordt ik min of meer gedwongen om geen lipstick te gebruiken vanwege de koortslip. Daardoor ga ik ook sneller voor donkere ogen. In deze periode van drie weken heb ik niets anders dan dit soort looks gebruikt en ook van Makeup Revolution Iconic Pro 1 en Makeup Revolution Iconic Pro 2. Met deze twee palettes zitten je wel de kleuren dat je smokey eyes kunt maken.

Het mooie hiervan is, onverwacht ben ik wel dit soort looks ook leuker gaan vinden. Ik heb ontdekt dat ik best er mee kan wegkomen, met mijn eigen lippen kleur en lipgloss. Ik hoef niet altijd gekleurde lipstick te dragen. Ik moet gewoon de aandacht naar mijn ogen brengen. (dat weet iedereen..oké, oké 🙂 ) Ik heb ook minder moeite om te experimenteren met mijn ogen. Het is leuk en het blijft leuk om je op te maken.

 

De eerste look ⇓ heb ik van Echo, Neu rules en chase gemaakt met blush van Hema. Deze blauw oogschaduw vind ik geweldig.

De tweede look heb ik van smooth, one way, ambition en only gemaakt. Met foundation van L’oreal cushion. ⇓

Wat vind je van mijn look met Make-up Revolution Iconic Pro 2? Niet slecht vind ik. Dit palette kost € 8 het blijft maar 3-4 uur zitten, ik heb het ook met een goede oogprimer geprobeerd, dan blijft het de hele dag echt wel zitten bij mij. Dat is het verschil tussen een budget en High End product wat ik vaak zie. Lang blijven zitten is wat ik zeker kan waarderen van een High End product. Gelukkig, met primer los ik dat probleem ook op met deze Make-up Revolution Iconic Pro 2.

 

Zal ik deze twee palettes vaker pakken in de komende tijd? De vraag is, zal ik ook Lorac pro 2 willen hebben? Ik ben snel tevreden en zie het nut niet van 4 maal extra geld uitgeven aan oogschaduw. Sorry Lorac ik vind jullie palette geweldig, maar ik blijf hier bij Makeup Revolution Iconic Pro 2. Gelukkig heeft niemand heeft mij ooit gevraagd wat voor merk oogschaduw palette ik gebruik en dat luxe High End gevoel, dat heb ik ook op dit moment niet nodig.

Ik voel mij volledig vol zelfvertrouwen met dit budget palette van Makeup Revolution Iconic Pro 2. Als jullie van een duurder merk houden, keep up the good work, gewoon doen. Mensen zijn anders. Geniet ervan zou ik zeggen. Ik zie jullie weer lieve mensen. Lees ook review van Iconic 1 palette Make Up Revolution.