Review: Rimmel Sculpting & Highlighting Kit by Kate Moss.


Review: Rimmel Sculpting & Highlighting Kit by Kate Moss.

Review: Rimmel Sculpting & Highlighting Kit by Kate Moss.Vandaag gaat over Kate Rimmel London-highlighter, bronzer en blush in één palette. Misschien kennen jullie dit palette al? Ik zag ze al lang voorbij komen bij L Óreal, maar waarom zou ik dit product, Rimmel Sculpting & Highlighting Kit by Kate Moss.willen hebben? En ben ik er blij mee?

 

 

Rimmel Sculpting & Highlighting Kit by Kate Moss zijn in drie nummers uitgebracht.

⇒ 001 Golden Sands (voor de lichte huid),

⇒ 002 Coral Glow (voor de lichte/medium huid) en

⇒ 003 Golden Bronze (voor de medium/donkere huid).

Bij Kruidvat zie ik alleen de 001 Golden Sands en 002 Coral Glow. Ik heb voor 002 Coral Glow gekozen. Niet dat ik bewust ben van mijn huidskleur, maar omdat ik de glitter die in de bronzer van het andere palette zit, Golden Sands, minder mooi vind. Ik wil geen glitter in mijn bronzer.

 

 

Ik kijk graag naar beauty YouTubers (dat is mijn valkuil) Helaas laat ik me vaak meeslepen om tot aankopen te komen daardoor. Fout, verleidelijk, maar erg leuk. Ja, kopen kan soms leuk zijn ook voor iemand die met een opmaak challenge meedoet als ik. Doordat iemand heeft bewezen dat de blush vergelijkbaar is met een orgasme van Nars! Wie kent orgasme niet? Zeker als je een make up lover bent. Milani Luminoso als dupe van orgasme, dat hoor je misschien vaker. Maar deze Rimmel Kate Sculpting & Highlighting Kits is nieuw voor mij.

Orgasme zie ik mijzelf niet snel kopen, maar deze Rimmel wel. door de prijs en makkelijk verkrijgbaar in de winkel. Alleen het woord dupe van orgasme haalt mij niet over de streep om dit product te kopen. Tot ik hoorde dat de Kate Sculpting & Highlighting Kit uit dit compacte palette geweldig is. Toen heb ik dit palette gekocht, puur uit nieuwsgierigheid.

Ik ben heel benieuwd wat ik zelf van Rimmel Sculpting & Highlighting Kit by Kate Moss vind.

 

 

Rimmel Sculpting & Highlighting Kit by Kate Moss.

Wat vind ik er van:

Eerst moet ik wachten om foto’s te maken (gebrek aan licht) voor ik ze echt kan uitproberen. Grooorrr.. De blush is in oranje/koraalkleur, erg subtiel wat mijn wangen een gezonde en leuke kleur geeft. Met de formule is makkelijk te werken. Het blend ook makkelijk. Al die tijd ontwijk ik zoveel mogelijk de peach/oranje tint. Het lijkt geen kleur voor mij. Hoe fout kan ik het hebben.

Het staat mij best leuk. Het bewijs hoe goed ze is kan ik nu zelf ook bevestigen. Als dit echt een dupe van Nars orgasme is, dan begrijp ik nu waarom Nars blush zo gelieft is. Terecht! Maar of hij de dupe is, ik heb geen Nars orgasme, dus zal ik het niet kunnen bevestigen. Hoe dan ook, het is een prachtige blush.

De highlighter bevat een gouden highlighter, heel subtiel, waar ik van de gouden tint niet veel merk. Net iets minder dan bij The Balm bronzer highlighter Betty Lou manizer daar is de glans meer aanwezig. Je moet wel erg van subtiel houden, dan vind je deze highlighter geweldig. De blonzer complimenteert mijn huid met een prachtig natuurlijke, subtiele glans. Super goed. Eerlijk is eerlijk, ik vind deze highlighter van Rimmel Sculpting & Highlighting Kit by Kate Moss nog wat beter past bij mijn huid dan The Balm bronzer highlighter Betty Lou manizer. De highlighter is heel makkelijk op te brengen. Sommige highligters moet je echt voorzichtig met de hand opbrengen. Bij deze kan je het niet snel fout doen.

 

 

De bronzer geeft een net goede, warme tint en een gezonde glow, precies wat ik nodig heb. Een geslaagde aankoop voor mij, dat is zeker. Door de compactheid van dit palette zie ik deze mijzelf al meenemen bij een korte overnachting, handig. Ik ben erg blij met deze Rimmel Sculpting & Highlighting Kit by Kate Moss. De prijs is ook gewoon netjes en betaalbaar € 10,99 makkelijk verkrijgbaar bij Kruidvat.