Beautiful Bronze Flawless Finish Matte Foundation


Beautiful Bronze Flawless Finish Matte Foundation.

Ik zeg geen nee tegen cosmetica met een lage prijs en ik probeer het graag uit met de hoop op een goed tevreden resultaat foundation. Je weet maar nooit.

Deze Beautiful Bronze Flawless Finish Matte Foundation With vitamin E 04 Sunkissed is de costimetica lijn van Prima een budget keten. Hij kost € 4 dat is niet veel voor een foundation.

 

 

De beige plastic tube verpakking ziet er niet eens zo slecht uit, jammer voor de vele zwarte sterren bedrukking die erbij hoort. Het maakt de tube zo druk. Maar ja, je moet wat verzinnen, denk ik dan. Ik heb voor 04 Bronze tint gekozen. Het is vrij donker, wel een mooie kleur vind ik. Jammer de foundation ruikt niet lekker.

 

 

 

 

De Bronze Flawless Finish Matte Foundation is vrij droog en het is niet lekker bij het gebruik. Het maak mijn gezicht donkerder. Ik voel me niet mooi na het opsmeren van de foundation. De Beautiful Bronze Flawless Finish Matte Foundation beschikt geen ingredient die mijn droge huid hydrateert, dat is duidelijk. Mijn gezicht voelt droog aan. De dekking is ook minimaal hier.

 

 

Iedere keer dat ik goedkope cosmetica ga uitproberen, hoop ik op een goede kwaliteit en resultaat. En ik word daar superblij van als het lukt. Ik heb niets tegen duurdere merken. Ik koop ze ook af en toe, ondanks dat ik de prijs heel hoog vind.  Ik heb geen geld om te gaan strooien en ik ben al een moeder. Een gezin onderhouden kost veel geld. Gezien de economie en de werkloosheid in Nederland denk ik dat ik niet de enige ben die daar zo over denkt.

Tuurlijk wil iedereen mooie dure kwaliteit en brandname. Maar of je het kunt en wilt betalen is er een ander verhaal. Tenzij je iets vind wat zo onmisbaar voor je is, dan ben je bereid om dat er voor uit te geven denk ik. Ik zowieso wel, mits ik dat kan betalen. Wat is jullie mening hierover?