Waarom minder gezichtsverzorging reviews maken op mijn blog?


Waarom minder gezichtsverzorging reviews maken op mijn blog?

Waarom minder gezichtsverzorging reviews maken op mijn blog? Minder bloggen over huidverzorging. Crèmmetje hier en crèmmetje daar?

Ik ben een gek soort mens. Ik volg te veel mijn hart en mijn hart is alles behalve consequent. Ik verveel mij snel en heb een uitdaging nodig voor mijzelf. Dat is de reden dat ik, niet alleen over beauty, blog. Maar dat is geen reden waarom ik minder gezichtsverzorging reviews schrijf. Ik blog graag over gezichtsverzorging. Ik vind het erg leuk en heb er veel plezier in. Maar er is ook de keerzijde van mijn verhaal.

Mijn gevoelige huid reageert regelmatig niet goed op aantal onbekende gezichtsverzorgingsproducten die ik test. Er zijn merken die niet geschikt zijn voor mij. Helaas, geregelt reageert mijn huid minder goed op sommige producten, waardoor ik pukkeltjes krijg. Dat is wat ik niet fijn vind. Welke vrouw zit nu te wachten op irritaties, pukkeltjes en een onrustig gezicht?

LÓreal Color Riche Lip palette Nude

Ik moet eerst netjes zeggen dat er niet mis mee hoeft te zijn met de producten. Iedereen reageert gewoon anders op een product….. Waarschijnlijk heb ik gewoon pech met mijn gevoelige huid. Zelfs natuurlijke, biologische producten voor gevoelige huid, er is geen ontkomen aan. Dat is de hoofdreden dat ik rustig aan doe met producten uitproberen. Ik ben er stiekem bang voor. Erg jammer, maar niet anders. Ik sluit huidverzorgingsreviews op mijn blog niet af, maar doe het heel rustig aan.

Make up in tegendeel, daar heb ik minder last van met mijn huid. Raar eigenlijk. Na de make up lessen in Thailand had ik even genoeg van make up reviews op mijn blog. Het heeft een paar maanden geduurd voor ik er weer plezier in terug kreeg. Ik zeg toch, dat ik een raar soort mens ben.

Turkoois hanger van Rootz sieraden

Doordat ik maandenlang intensief make up heb gebruikt in de schoolbanken. Door er meer over te leren en weten over opmaken heb ik het gevoel dat er niet veel over te ontdekken is. (onterecht, maar een gevoel is een gevoel)  Mijn nieuwsgierigheid was ik even kwijt en ik had geen zin in een make up review .

Net als je net verliefd bent, dan ben je enthousiast en nieuwsgierig. Maar als je al een tijdje in de relatie zit en elkaar goed kent, dan is de nieuwsgierigheid en de spanning beetje weggezakt. Zoiets. Nu klinkt ik niet echt als een betrouwbare partner. Hahaha.

Mijn nieuwsgierigheid voor make up op mijn blog is ook beetje weggevallen. Gelukkig is het maar eventjes. Een fase, even genoeg. Nu vind ik het weer super leuk om make up te ontdekken en er mee bezig te zijn. Ik heb afwisseling en uitdaging nodig denk ik. Tot het moment dat ik mijzelf beloof om beter en beter te zijn met opmaken. Het is weer spannend om te beginnen want dan heb ik iets om mijzelf uit te dagen.

⇓ Hema Long Lasting nailpolish

Zo veel nog dat ik kan oefenen en leren kennen qua producten, merk en techniek. Passie voor make up? Ik heb passie in het leven en om nieuwe dingen te leren en ontdekken en mijzelf te ontwikkelen. Zou ieder beauty blogger een passie voor make up hebben? Of is het gewoon Leuk?  Mijn blog is mijn uitlaatklep, plezier, het betekent iets voor mij. Ik probeer niet te serieus bezig te zijn, maar tegelijkertijd toch ook heel serieus. Dat is zeker een balans zoeken. Begrijpen jullie nog wat ik bedoel met serieus, maar toch weer niet?

Dat ik niet iedere dag alleen maar over huidverzorging of beauty schrijf betekent niet dat ik niet serieus wil zijn. Er is een reden voor. Iedere dag cola drinken is ook niet alles, soms wil ik ook een warme chocomel of verse sap. Vandaag oogschaduw en morgen een sixpack, overmorgen mopperen over weer iets anders. Dat is mijn blog en dat ben ik. Beetje gek en alles en nog wat.

Waarom minder gezichtsverzorging reviews maken op mijn blog? Heb jullie ook soms zin om zomaar over alles en nog wat te bloggen? Hebben jullie ook vaak last van je gezicht als je gezichtsverzorging test?